Komplet sprehajalček z didaktičnim kovčkom Trott Cotoons 2v1 Smoby z zvokom in lučko in interaktivni Robot TIC Smart s 3 poučnimi igrami

Opis izdelka

Sprehajalček z didaktičnim kovčkom Trott Cotoons 2v1 in interaktivni Robot TIC Smart s poučnimi igrami sestavljata moderni set igrač dečke in deklice od 12. meseca starosti. Set ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu lepo podajo in predstavljajo odličen dodatek otroške sobe, z igro z njimi pa otroci razvijajo svojo fino motoriko, kognitivne spretnosti in logično mišljenje. Igrače francoskega proizvajalca Smoby v sebi združujejo originalen dizajn in najvišjo kakovost.

Sprehajalček z didaktičnim kovčkom Trott Cotoons 2v1 Smoby z zvokom in lučko ter 8 funkcijami od 12 mes

Sprehajalček Trott Cotoons 2v1 je večfunkcijska igrača in pripomoček za gibanje za najmlajše otroke od 12. meseca starosti, ki jih bo pomagala pri njihovih prvih korakih. Zahvaljujoč originalnemu francoskemu dizajnu in zvočnim ter svetlobnim učinkom bo hitro postal priljubljeni družabnik vsakega otroka.Zahvaljujoč široki namestitvi koles je sprehajalček za otroke zelo stabilen. Didaktični kovček z 8 funkcijami, ki je del sprehajalčka, lahko snamete in samostojno uporabljate. Ročaj je na idealni višini 47 cm, otroci se lahko nanj udobno oprejo. Njihova varnost je zagotovljena zahvaljujoč ročicam na kolesih s funkcijo zaviranja.

Didaktična plošča v podobi kovčka vsebuje mnogo iger, ki pomagajo pri otrokovem motoričnem razvoju. Otroci pritiskajo in obračajo različne barvne tipke, igrajo se z očki na zgornjem delu plošče in mečejo kocke s potiski v pravilne odprtine. Zahvaljujoč temu se bo instinktivno naučil prepoznavati posamezne barve in oblike, igrača predstavlja odlično zabavo za ure in ure. Hkrati pa poskušajo različne melodije in se zabavajo z lučkami. Igralno ploščo lahko zahvaljujoč držalu preprosto prenašate, starši ga lahko vzamejo otrokom tudi na izlet ali obisk.

Interaktivni Robot TIC Smart Smoby s 3 poučnimi igrami

Interaktivni robot TIC Smart, francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska elektronska igrača, s katero se bodo igrali otroci od 12. meseca starosti. Otroški robot z originalnim francoskim dizajnom v čudoviti barvni kombinaciji ponuja mnogo svetlobnih in zvočnih funkcij, tako da ga bodo otroci vzljubili že na prvi pogled. Pri igri se razvijajo otrokove kognitivne in motorične spretnosti, lahko pa se zabavajo z na različne načine, s čimer bodo preverili svoje sposobnosti. Inteligentna igrača zahvaljujoč senzorju dotika prepoznava otrokove odzive in daje povratno informacijo, ali je odziv pravilen ali ne. Otroci si na zabaven način vadijo logično mišljenje, koncentracijo in hkrati tudi motorične spretnosti

Možnosti igre:

  • učenje in pravilno sestavljanje del telesa glede na pomen (glava, roke, noge, trebušček) 
  • prepoznavanje in združevanje barv (modra, zelena, oranžna, bela)
  • plesni način (daje različne melodije, premika glavo v ritmu glasbe in spodbuja otroke k plesu)

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Uporabljene barve spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost51*47*43 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa45*18*57 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,69 kg
OpombaBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.