Komplet sprehajalček in voziček z zavoro Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby in moder poganjalec z naslonom

Opis izdelka

Sprehajalček in voziček z zavoro Croc Baby Walker in moder poganjalec z naslonom predstavljata izjemni set igrač, ki bo razveselil vse otroke od 12. meseca starosti. Moderni set igrač Smoby prinaša otrokom najvišjo evropsko kakovost in originalen francoski dizajn. Sprehajalček in moder poganjalec se barvno in dizajnersko lepo podata, v otroški sobici bosta ustvarila prijetno vzdušje. S sprehajalčkom bodo otroci pridobili samozavest pri svojih prvih korakih in v njem vozili svojega priljubljenega dojenčka, na izletih pa se bodo zabavali tudi s poganjalcem z zvoki, ki ga bodo potiskali starši.

Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker MiniKiss 3in1 Smoby z zavoro in varnostnim pasom od 12 meseca

Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker 3v1 iz izdaje Minikiss, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke od 12. meseca starosti dalje, ki se radi igrajo s svojimi dojenčki. Večfunkcijski sprehajalček v nežni svetlo modri barvi bo vašim najmlajšim pomagal pri njihovih prvih korakih kot sprehajalček. Nanj se lahko opirajo, pridobivajo zaupanje sami vse in tako osvajajo pravilne gibe. Starše bo razveselila funkcija zaviranja – z zatičem na kolesih lahko sprehajalček preprosto zaustavijo, kar otrokom zagotavlja varnost. Sprehajalček služi kot voziček, kamor lahko položite dojenčka v dva položaja – sedež lahko nastavite tako, da dojenček sedi v smeri vožnje ali pa obrnjen k otroku. Otroci se bodo učili hoditi, hkrati pa bodo komunicirali s svojim dojenčkom. 

Voziček za dojenčke ima na straneh prikazane vesele sličice živalic, ki se podajo tudi z dojenčki v živalskih kostumih iz izdaje MiniKiss. Varnostni pas bo dojenčka zaščitil pred padcem s sedeža. Zaobljeni ergonomski ročaj je popolnoma prilagojen majhnim otroškim rokicam in jim omogoča lahko upravljanje s sprehajalčkom. Snemljiv sedež služi otrokom kot priročen avtosedež, ki se lahko prenaša, skupaj z dojenčkom ga lahko odnesejo na obiske in izlete. Dojenček ni del paketa.

Poganjalec z dodatki Maestro Ride-On Blue 3in1 Smoby s 3 zvoki in palica za vodenje z obročem - čarobne očke od 6 meseca

Poganjalec z dodatki Maestro Ride-On Blue 3v1, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke, predvsem pa za dečke od 6. meseca starosti. Zahvaljujoč snemljivim delom se prilagodi otrokovim potrebam in raste skupaj z njim od 6. do 36. meseca starosti. Zasnovan je v stilski modro beli barvni kombinaciji, sprednjo masko tvori vesel nasmešek in gibljive čarobne očke, ki jim bodo otroci po želji spreminjali njihov izraz. Na zadnjem delu poganjalca je potisna palica, s katero bodo starši poganjalec preprosto vodili, manjši otroci pa bodo zaščiteni s obročem in 3-točkovnim varnostnim pasom. 

Poganjalec Maestro Ride-On Blue raste skupaj z vašim otrokom v 3 korakih:

  • Korak 1:Starševski nadzor
    Od 6. meseca otrokove starosti poganjalec vodijo starši, otrok pa je zaščiten z varnostnimi dodatki, nogice pa ima položene na snemljivih oporah. Zabava se z elektronskim volanom in opazuje okolico. 
  • Korak 2: Prvi koraki
    Od 10. meseca starosti otroci že poskušajo narediti svoje prve korake, ob tem pa jim bo kot stabilna opora odlično služil naslon poganjalca. Izboljšujejo si koordinacijo in gibalne spretnosti.
  • Korak 3: Samostojna vožnja
    Od 12. meseca starosti lahko vaši otroci poganjalec že samostojno peljejo tudi brez potisne palice, varnostnega obroča in pasu. S tem bodo krepili svoje mišice na nogah in ocenjevali razdalje.

Elektronska hupa bo ob vožnji razveseljevala vaše najmlajše s kar tremi različnimi zvoki. Na snemljivih oporah si lahko po daljši vožnji odpočijejo svoje nogice. Kakovostna in trpežna kolesa se ponašajo s tihim hodom in se odlično podajo večini površin, tako da se lahko na poganjalcu vozijo v notranjih in zunanjih prostorih. Ergonomsko oblikovani sedež omogoča otrokom visoko udobje tudi pri daljši vožnji. Preprosto se dvigne, pod njim pa se skriva prostor za shranjevanje različnih igrač in manjših predmetov. Dimenzije poganjalca znašajo 61*44*55 cm. Elektronski volan deluje na 3 baterije tipa LR44/AG13, ki so priložene kompletu.

Smoby je priznana francoska znamka, ki že leta in leta otrokom prinaša prvorazredne igrače, pravega francoskega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*45*47 cm
Dimenzije paketa49*15*58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.