Komplet sprehajalček in voziček z zavoro Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby in poganjalec Rookie rožnati

Opis izdelka

Sprehajalček in voziček z zavoro Croc Baby Walker in rožnati poganjalec Rookie predstavljata popoln set igrač, ki je primeren za dečke in deklice od 12. meseca starosti. Brezčasni set igrač Smoby prinaša otrokom najvišjo evropsko kakovost in originalen francoski dizajn. Sprehajalček in poganjalček Rookie se barvno in dizajnersko lepo podata, v otroški sobici bosta ustvarila veselo vzdušje. S sprehajlčkom bodo otroci pridobili samozavest pri svojih prvih korakih in v njem vozili svojega priljubljenega dojenčka, kasneje pa bodo preizkušali svoje šoferske spretnosti na rožnato modrem poganjalcu Rookie.

Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker MiniKiss 3in1 Smoby z zavoro in varnostnim pasom od 12 mes

Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker 3v1 iz izdaje Minikiss, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke od 12. meseca starosti dalje, ki se radi igrajo s svojimi dojenčki. Večfunkcijski sprehajalček v nežni svetlo modri barvi bo vašim najmlajšim pomagal pri njihovih prvih korakih kot sprehajalček. Nanj se lahko opirajo, pridobivajo zaupanje sami vse in tako osvajajo pravilne gibe. Starše bo razveselila funkcija zaviranja – z zatičem na kolesih lahko sprehajalček preprosto zaustavijo, kar otrokom zagotavlja varnost. Sprehajalček služi kot voziček, kamor lahko položite dojenčka v dva položaja – sedež lahko nastavite tako, da dojenček sedi v smeri vožnje ali pa obrnjen k otroku. Otroci se bodo učili hoditi, hkrati pa bodo komunicirali s svojim dojenčkom. 

Voziček za dojenčke ima na straneh prikazane vesele sličice živalic, ki se podajo tudi z dojenčki v živalskih kostumih iz izdaje MiniKiss. Varnostni pas bo dojenčka zaščitil pred padcem s sedeža. Zaobljeni ergonomski ročaj je popolnoma prilagojen majhnim otroškim rokicam in jim omogoča lahko upravljanje s sprehajalčkom. Snemljiv sedež služi otrokom kot priročen avtosedež, ki se lahko prenaša, skupaj z dojenčkom ga lahko vzamejo s seboj na obiske in izlete. Dojenček ni del paketa.

Poganjalec Rookie Pink Smoby s kovinsko konstrukcijo in vrtljivim krmilom od 12 mes

Poganjalček Rookie Pink, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby je moderni poganjalec, primeren predvsem za deklice od 12. meseca starosti. Razpolaga s trdno kovinsko konstrukcijo, ki se ponaša z visoko kakovostjo in trpežnostjo. Ergonomsko oblikovani sedež ponuja otrokom udobje tudi na daljših poteh. Stabilni 4-kolesni sistem je sestavljen iz EVA koles, ki so izdelana iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Otroci bodo tako lahko uživali v gladki in tihi vožnji.

Rožnato moder poganjalec Rookie ima na zadnjem delu priročen prostor za igrače, pod sedežem pa se nahaja priročno držalo, zahvaljujoč kateremu se lahko prenaša. Protizdrsne ročke so opremljene z varnostnim sistemom, ki otroku med vožnjo omogoča obračanje le do določenega kota, tako da se bo pri vožnji počutil udobno in varno. Teža poganjalca znaša le 1,9 kg, nosilnost pa je 25 kg.

Smoby je priznana francoska znamka, ki že leta in leta otrokom prinaša prvorazredne igrače, pravega francoskega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*45*47 cm
Dimenzije paketa49*15*58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.