Komplet sprehajalček in voziček z zavoro Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby in didaktična mizica z zvokom in lučko

Opis izdelka

Sprehajalček in voziček z zavoro Croc Baby Walker in didaktična mizica z zvoki in lučko predstavljata odlično kombinacijo igrač, ki bo pripomogla k vsestranskemu razvoju najmlajših otrok od 12. meseca starosti. Moderni set znamke Smoby prinaša otrokom najvišjo evropsko kakovost in originalen francoski dizajn. Sprehajalček in mizica se eden drugemu barvno in dizajnersko lepo podata, v otroški sobici bosta ustvarila kreativno in veselo vzdušje. Otroci bodo s pomočjo sprehajalčka učili delati svoje prve korake, pridobivali samozavest in hkrati v njem vozili svojega najljubšega dojenčka. Didaktična mizica pri otrocih odlično razvija fino motoriko in kognitivne spretnosti ter jim ponuja ogromno zabavnih aktivnosti.

Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker MiniKiss 3in1 Smoby z zavoro in varnostnim pasom od 12 meseca

Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker 3v1 iz izdaje Minikiss, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke od 12. meseca starosti dalje, ki se radi igrajo s svojimi dojenčki. Večfunkcijski sprehajalček v nežni svetlo modri barvi bo vašim najmlajšim pomagal pri njihovih prvih korakih kot sprehajalček. Nanj se lahko opirajo, pridobivajo zaupanje sami vase in tako osvajajo pravilne gibe. Starše bo razveselila funkcija zaviranja – z zatičem na kolesih lahko sprehajalček preprosto zaustavijo, kar otrokom zagotavlja varnost. Sprehajalček služi kot voziček, kamor lahko položite dojenčka v dva položaja – sedež lahko nastavite tako, da dojenček sedi v smeri vožnje ali pa obrnjen k otroku. Otroci se bodo učili hoditi, hkrati pa bodo komunicirali s svojim dojenčkom. 

Voziček za dojenčke ima na straneh prikazane vesele sličice živalic, ki se podajo tudi z dojenčki v živalskih kostumih iz izdaje MiniKiss. Varnostni pas bo dojenčka zaščitil pred padcem s sedeža. Zaobljeni ergonomski ročaj je popolnoma prilagojen majhnim otroškim rokicam in jim omogoča lahko upravljanje s sprehajalčkom. Snemljiv sedež služi otrokom kot priročen avtosedež, ki se lahko prenaša, skupaj z dojenčkom ga lahko odnesejo na obiske in izlete. Dojenček ni del paketa.

Didaktična mizica Activity Table Cotoons Smoby z zvokom, lučko in mnogimi funkcijami od 12 meseca

Didaktična mizica Activity Table iz priljubljene serije Cotoons je vrhunska večfunkcijska didaktična igrača, s katero se bodo igrali otroci od 12. meseca starosti in si hkrati razvijali kognitivne in motorične sposobnosti. Didaktična mizica stoji na 4 trdnih in stabilnih nogah in je izdelana iz kakovostne plastike, ki je žametna na dotik. Otroci se bodo razveselili svetlobnih in zvočnih učinkov, hkrati pa pri različnih igrah vadili svoje spretnosti in sposobnosti. Nanje čakajo vrtljivi obročki, katapult, vrtljivo ogledalce, ne manjka pa niti tobogan, po katerem lahko spuščajo žogico.

Del didaktičnega pripomočka so tudi kocke za vstavljanje s potiskom, ki se jih otroci naučijo vstavljati v odprtine. Kocke se po pravilnem metu zbirajo v nogi mizice, tako da se lahko otroci naprej zabavajo. Pri tej igri otroci vadijo svojo fino motoriko in hkrati prepoznavajo posamezne barve in oblike kock. Na mizici je veliko gibljivih delov, s katerimi se bodo vaši najmlajši zabavali ure in ure. Pri igri se razvijata tudi malčkovo logično mišljenje in njegov sluh.

Smoby je priznana francoska znamka, ki že leta in leta otrokom prinaša prvorazredne igrače, pravega francoskega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*45*47 cm
Dimenzije paketa49*15*58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.