Komplet sprehajalček in voziček z zavoro Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby z didaktično kuhinjo in kockami

Opis izdelka

Sprehajalček in voziček z zavoro Croc Baby Walker in didaktična kuhinja s kockami predstavljata čudoviti set igrač, ki bo pripomogel k vsestranskemu razvoju in zabavi najmlajših otrok od 12. meseca starosti. Brezčasni set igrač Smoby prinaša otrokom najvišjo evropsko kakovost in originalen francoski dizajn. Sprehajalček in didaktična kuhinja se eden drugemu barvno in dizajnersko lepo podata, v otroški sobici bosta ustvarila kreativno in veselo vzdušje. Sprehajalček bo otrokom priskrbel zaupanje pri njihovih prvih korakih, v njem bodo vozili svojega najljubšega dojenčka, pri igri s kuhinjico s kockami pa bodo vadili svojo fino motoriko in kognitivne spretnosti.

Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker MiniKiss 3in1 Smoby z zavoro in varnostnim pasom od 12 meseca

Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker 3v1 iz izdaje Minikiss, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke od 12. meseca starosti dalje, ki se radi igrajo s svojimi dojenčki. Večfunkcijski sprehajalček v nežni svetlo modri barvi bo vašim najmlajšim pomagal pri njihovih prvih korakih kot sprehajalček. Nanj se lahko opirajo, pridobivajo zaupanje sami vase in tako osvajajo pravilne gibe. Starše bo razveselila funkcija zaviranja – z zatičem na kolesih lahko sprehajalček preprosto zaustavijo, kar otrokom zagotavlja varnost. Sprehajalček služi kot voziček, kamor lahko položite dojenčka v dva položaja – sedež lahko nastavite tako, da dojenček sedi v smeri vožnje ali pa obrnjen k otroku. Otroci se bodo učili hoditi, hkrati pa bodo komunicirali s svojim dojenčkom. 

Voziček za dojenčke ima na straneh prikazane vesele sličice živalic, ki se podajo tudi z dojenčki v živalskih kostumih iz izdaje MiniKiss. Varnostni pas bo dojenčka zaščitil pred padcem s sedeža. Zaobljeni ergonomski ročaj je popolnoma prilagojen majhnim otroškim rokicam in jim omogoča lahko upravljanje s sprehajalčkom. Snemljiv sedež služi otrokom kot priročen avtosedež, ki se lahko prenaša, skupaj z dojenčkom ga lahko odnesejo na obiske in izlete. Dojenček ni del paketa.

Didaktična kuhinja za najmlajše Ptitoo Smoby z oblikovanimi kockami in uro z zvoki od 18 meseca

Didaktična kuhinja Ptitoo je izjemna igrača, s katero se bodo zabavali dečki in deklice od 18. meseca starosti. Brezčasna kuhinja v nežni modri barvi s sličicami veselih živali bo prevzela dečke in deklice že na prvi pogled ter v njih prebujala zanimanje za svet okoli njih. Male kuharice in kuharji se lahko veselijo bogatega seta 25 dodatkov, med katerimi bodo našli kozarčke, krožničke, skodelice, žličke, vilice, nožke, lonec s pokrovk, solnico z zvokom cric-crac, kuhinjski trak za lase, kapsule za kavni avtomat in 4 didaktične kocke, ki se jih bodo otroci naučili vstavljati v pravilne odprtine in si tako razvijali občutek za prostor in logično mišljenje.

V osrednjem delu se prav tako nahajata štedilnik in kavomat, na zgornjem delu na napi pa je nameščena ura z zvoki z mehanskim zvokom cric-crac, ki upodablja štiri različne živalce. Kuhinja razpolaga s priročnim prostorčkom za shranjevanje – otroci lahko kuhinjske pripomočke pospravijo na različne poličke. Razprta krila na pultu bodo kuharjem priskrbela dodaten prostor za shranjevanje, kamor lahko po kosilu odložijo žličke in vilice. Čudovita kuhinja v animiranem motivu zajčka, bikca, ovčke in kokoške je prav ustvarjena za igro v otroški sobici. Z njo se bo skupaj igralo tudi več otrok, prijatelji in sorojenci.

Smoby je priznana francoska znamka, ki že leta in leta otrokom prinaša prvorazredne igrače, pravega francoskega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*45*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa49*15*58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.