Komplet športni voziček za dojenčka Frozen Smoby z dojenčkom Minikiss z zvokom poljubčka od 18 mes

Opis izdelka

Komplet vozička z vrtljivimi kolesi Frozen in dojenčka Minikiss z zvokom sestavljata čudoviti set igrač za vse male princeske od 18. meseca starosti dalje. Ti igrači sta izdelka zanesljivega francoskega proizvajalca Smoby, ki v svojih igračah združuje francoski občutek za lepoto in edinstvenost z leti preverjeno kakovostjo. Sta izredno varni in proizvedeni iz kakovostnih materialov, zato se bodo deklice z njima lahko igrale dlje časa. Sta tudi popolnoma usklajeni in ustvarjeni prav za male deklice. Dojenčka z vozičkom ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu prihranili. 

Otroški voziček za dojenčka Frozen Smoby športen (58 cm ročaj) od 18 mesecev

Športni voziček za dojenčka Frozen je moderna dekliška igrača, ki se ji ne bo mogla upreti nobena mala princeska. Voziček za deklice je žive modre barve s potiskom belih snežnik in sličico princesk Anne in Else iz risanke Frozen – Ledeno kraljestvo. Na sprednjem delu je naslonjalo, da bi bil dojenček med vožnjo zmeraj varen. Kovinska konstrukcija vozička je bela in ima rožnati ročaj na višini 58 cm. Pod sedežem se nahaja plastična košarica modre barve, ki bo mali mamici služila za drobnarije, ki jih potrebuje za nego svojega dojenčka.

Voziček za dojenčke ima trdna kolesa, ki omogočajo gladko in lahko vožnjo. Izdelan iz kakovostne in trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Voziček za najmlajše deklice od 18. meseca starosti je idealne družabnik za sprehode in igre.   Vsaka deklica se bo z njim z veseljem podala na raziskovanje okolice, skupaj s svojim priljubljenim dojenčkom. Otroci se z dojenčki igrajo že desetletja, saj so priljubljeni med vsemi malimi deklicami. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka.

Dojenček z zvokom MiniKiss Smoby od 12 meseca moder

Dojenček MiniKiss je ljubek dojenček, oblečen v modrega pajacka z napisom Minikiss in prikupno čepico z dvema rožičkoma. Oblekice lahko dojenčku tudi slečete. Za dojenčka lahko dokupite tudi različne oblekice in tako jo otrok lahko preoblači. Primeren je za otroke od 12. meseca starosti. Dojenček ima tudi zvočne funkcije, po pritisku na trebušček daje zvok poljubčka. Velikost meri 27 cm. Dojenček MiniKiss francoskega proizvajalca igrač Smoby ima prikupen nasmejan obrazek in velike modre očke. Deluje na 3 AA/LR44 baterije. S svojim edinstvenim videzom in prijetnim materialom bo prevzel vsakega malega malčka.

Ta igra pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen. Hranijo ga, kopajo in uspavajo. Na lastnem dojenčku se učijo, kako ga oblačiti in slačiti, kar potem prakticirajo tudi na sebi. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. S tem izjemnim dojenčkom bo uspavanje prijetno in preprosto. Dojenček MiniKiss Smoby je odličen družabnik vašemu otroku.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in predstavnost. Pritegnile bodo vsakega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalni dizajn in edinstvene izdelke, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost58*38*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa35*13*60 cm
Skupna dolžina58 cm
Višina ročaja58 cm
EmbalažaDa
Teža1,98 kg
Barvamodrá
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna