Komplet igramo se šolo School Smoby Igra učiteljev in učencev s sošolci

Opis izdelka

Igramo se šolo Igra učiteljev in učencev in sošolci je popoln fantastični set igrač za dečke in deklice že od 3. leta starosti. Ta brezčasni set igrač ponujamo po odlični ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo prihranili. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Igrali se bodo učitelje in učence, odkrivali nove črke in številke in na igriv način pridobivali pravilne učne navade. Pri igri s poučnimi igračami razvijajo svoje logično mišljenje, osredotočenost in fino motoriko, hkrati pa pridobivajo samozavest in lažje ustvarjajo socialne vezi.

Igramo se šolo School Smoby Igra učitelja in učenca z mnogimi poučnimi igrami in 80 dodatki

Razred za predšolčke, francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za vse otroke, s katerim bodo videli, kako je videti tipični dan v vrtcu, s sorojenci in prijatelji se bodo lahko igrali učitelje in učence. Na voljo imajo veliko šolsko steno, na kateri je ura, dvostranska tabla, na katero lahko pišejo s flomastrom ali kredo, veliko kolo za vajo številk, ki je hkrati urnik, sličica ptička s posameznimi meseci v letu, priponke za pripenjanje risbic, poličke za odlaganje dodatkov in še mnogo drugega. Zložljiv razred je proizveden iz kakovostne in trpežne plastike, njeno stabilno kovinsko ogrodje s 4 nogicami se preprosto zloži do dimenzij 111*41 cm, zato ga lahko preprosto pospravite v omaro ali pod posteljo.

Vaši najmlajši imajo na voljo 80 dodatkov, med katerim bodo našli zbrisljiv črn flomaster, krpico, magnetne številke, črke in simbole, 4 dizajnerske kartice s sličicami dreves za pravilno učenje letnih časov, 4 kartice za učenje vremena, 8 kartic učencev z imeni, ki jih učitelj razdeli pod simbol s šolsko torbo ali pod simbol s hišo. Kartice iz trdnega kartona imajo na zadnji strani ježka, s čimer se lahko pripnejo na tablo. Otroci bodo povadili tudi tuj jezik – s kartico za določanje dni v tednu bodo spoznali besede v francoščini in angleščini. S 7 karticami z aktivnostmi bo učitelj določil program – nogomet, kosilo, risanje, branje, učenje, spanec ali glasbeno vzgojo. Otroci se bodo prav tako zabavali pri sestavljanju človečka in se učili prepoznavati različne geometrične oblike.

Šolska klop z učenci Classroom Smoby dve mizi in dva otroka z gibljivimi rokami

Šolska klop z učenci Classroom, francoskega proizvajalca Smoby je odličen dodatek za otroške šole, s katerim se bodo tudi samostojno igrali učitelje. Dečki in deklice od 3. leta starosti se bodo razveselili 2 učencev (dečka in deklice), ki sta proizvedena iz trdnega in trpežnega kartona. Njihova desna roka je opremljena z vrtljivim sklepom, s katerim se lahko javijo, ko poznajo pravilen odgovor na učiteljevo vprašanje. Zahvaljujoč priročni mizici in setu 35 dodatkov bodo pripravljena na vsak šolski dan. Na voljo imajo tudi različen učni material, kot so tabele in različne vesele sličice za ustvarjanje logičnih asociacij.

Po učni uri bodo lahko klopi postavili eno nasproti druge in uživali v šolski malici. Učenca bosta uporabila jedilni pribor, krožničke, kozarčke in replike jedi: liste solate, piščančje stegno, jajce na oko, pomarančo, jabolko, kolaček in paradižnik. Z njih bodo lahko pripravili okusno in zdravo kosilo. Po koncu odmora za malico je lahko pouka že konec, ali pa učitelj nadaljuje z učno snovjo. Ob tem si razvijajo logično mišljenje, se učijo pravilno izražati in razlagati novo snov s strani učitelja ali učenca.

Z igro učiteljev se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Modela šolarjev bosta pomagala otrokom premagati strah, z lahkoto in samozavestjo bodo tako lahko nastopali pred bodočimi sošolci in učitelji. Edukativna klop z učenci služi kot vzgojna metoda, s pomočjo katere se lahko otroci v domačem okolju pripravijo na vsakodnevno življenje v šoli in s tem odpravijo tremo. Mere izdelka znašajo 32*10*60 cm. Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost135*111 cm / 41*111 cm
Skupna višina111 cm
Dimenzije paketa52*14*61 cm
Skupna dolžina135 cm
MagnetnoDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,9 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.