Komplet Igrajmo se šolo School Smoby Igra učitelja in učenca z nadomestnimi magnetki 48 kom ABC in 48 kom številke

Opis izdelka

Igrajmo se šolo Igra učitelja in učenca z bogatim setom magnetnih črk, številk in znakov, francoskega proizvajalca Smoby je popolna izbira za vse radovedne in spretne otroke od 3. leta starosti. Brezčasni set igrač ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo z nakupom prihranili. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Igrali se bodo učence in učitelje in se na igriv način učili abecedo ter se seznanili s črkami in številkami. Pri igri poklicev si razvijajo svoje logično mišljenje, osredotočenost, fino motoriko in pridobivajo nova znanja.

Igramo se šolo School Smoby Igra učitelja in učenca z mnogimi poučnimi igrami in 80 dodatki

Razred za predšolčke, francoskega proizvajalca Smoby, je odlično darilo za vse otroke, s katerim bodo videli, kako je videti tipični dan v vrtcu, s sorojenci in prijatelji se bodo lahko igrali učitelje in učence. Na voljo imajo veliko šolsko steno, na kateri je ura, dvostranska tabla, na katero lahko pišejo s flomastrom ali kredo, veliko kolo za vajo številk, ki je hkrati urnik, sličica ptička s posameznimi meseci v letu, priponke za pripenjanje risbic, poličke za odlaganje dodatkov in še mnogo drugega. Zložljiv razred je proizveden iz kakovostne in trpežne plastike, njeno stabilno kovinsko ogrodje s 4 nogicami se preprosto zloži do dimenzij 111*41 cm, zato ga lahko preprosto pospravite v omaro ali pod posteljo.

Vaši najmlajši imajo na voljo 80 dodatkov, med katerim bodo našli zbrisljiv črn flomaster, krpico, magnetne številke, črke in simbole, 4 dizajnerske kartice s sličicami dreves za pravilno učenje letnih časov, 4 kartice za učenje vremena, 8 kartic učencev z imeni, ki jih učitelj razdeli pod simbol s šolsko torbo ali pod simbol s hišo. Kartice iz trdnega kartona imajo na zadnji strani ježka, s čimer se lahko pripnejo na tablo. Otroci bodo povadili tudi tuj jezik – s kartico za določanje dni v tednu bodo spoznali besede v francoščini in angleščini. S 7 karticami z aktivnostmi bo učitelj določil program – nogomet, kosilo, risanje, branje, učenje, spanec ali glasbeno vzgojo. Otroci se bodo prav tako zabavali pri sestavljanju človečka in se učili prepoznavati različne geometrične oblike.

Magnetne črke Smoby abeceda 48 kosov

Magnetna abeceda Smoby je odličen dodatek za šolsko tablo za otroke. Set črk za tablo je sestavljen iz 48 črk abecede. Otroci lahko iz magnetnih črk na otroški tabli ustvarjajo različne sličice, se učijo o črkah in sestavljajo prve besede. 48 magnetnih črk lahko z učenjem črk pomaga otrokom v predšolskem in mlajšem šolskem obdobju. To je izredno dober pripomoček za igro in učenje. Z rokovanjem z majhnimi črkami se razvijajo fina motorika in ročne spretnosti.

Magnetki Smoby številke in znakci 48 kosov

Set magnetnih številk in znakov Smoby je odličen dodatek za šolsko tablo. Set črk za tablo je sestavljen iz 48 magnetkov. Otroci lahko z magnetnimi številkami računajo preproste račune in se na igriv način učijo računati. 48 magnetnih številk lahko z učenjem črk in številk pomaga otrokom v predšolskem in pri učenju številk. To je izredno dober pripomoček za igro in učenje. Z rokovanjem z majhnimi številkami in matematičnimi znaki se razvijajo fina motorika in ročne spretnosti.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost135*111 cm / 41*111 cm
Skupna višina111 cm
Dimenzije paketa52*14*61 cm
Skupna dolžina135 cm
MagnetnoDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,9 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.