Komplet Igramo se šolo School Smoby Igra učiteljev in učencev in zelena klop

Opis izdelka

Igramo se šolo Igra učiteljev in učencev in zelena klop KidBench z UV filtrom je popoln set igrač, ki bo prevzel vse dečke in deklice že od 3. leta starosti. Stilski set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Igrali se bodo poklice učiteljev in preverili, kako je videti običajni dan v šoli ter si na igriv način razvijali logično mišljenje, koncentracijo, fino motoriko in predstavnost.

Igramo se šolo School Smoby Igra učitelja in učenca z mnogimi poučnimi igrami in 80 dodatki

Šola za predšolčke, francoskega proizvajalca Smoby, je odlično darilo za vse otroke, s katerim bodo videli, kako je videti tipični dan v vrtcu, s sorojenci in prijatelji se bodo lahko igrali učitelje in učence. Na voljo imajo veliko šolsko steno, na kateri je ura, dvostranska tabla, na katero lahko pišejo s flomastrom ali kredo, veliko kolo za vajo številk, ki je hkrati urnik, sličica ptička s posameznimi meseci v letu, priponke za pripenjanje risbic, poličke za odlaganje dodatkov in še mnogo drugega. Zložljiv razred je proizveden iz kakovostne in trpežne plastike, njeno stabilno kovinsko ogrodje s 4 nogicami se preprosto zloži do dimenzij 111*41 cm, zato ga lahko preprosto pospravite v omaro ali pod posteljo.

Vaši najmlajši imajo na voljo 80 dodatkov, med katerim bodo našli zbrisljiv črn flomaster, krpico, magnetne številke, črke in simbole, 4 dizajnerske kartice s sličicami dreves za pravilno učenje letnih časov, 4 kartice za učenje vremena, 8 kartic učencev z imeni, ki jih učitelj razdeli pod simbol s šolsko torbo ali pod simbol s hišo. Kartice iz trdnega kartona imajo na zadnji strani ježka, s čimer se lahko pripnejo na tablo. Otroci bodo povadili tudi tuj jezik – s kartico za določanje dni v tednu bodo spoznali besede v francoščini in angleščini. S 7 karticami z aktivnostmi bo učitelj določil program – nogomet, kosilo, risanje, branje, učenje, spanec ali glasbeno vzgojo. Otroci se bodo prav tako zabavali pri sestavljanju človečka in se učili prepoznavati različne geometrične oblike.

Klop za otroke KidBench Smoby zelena z UV filtrom od 18 meseca

Klop za otroke KidBench priznanega francoskega proizvajalca Smoby je originalni dodatek za na vrt, na kateri lahko sedijo otroci že od 18. meseca starosti. Klop bo svoje žive barve ohranila tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru, ki bo preprečil bledenje barv. Na klopi lahko naenkrat sedita dva otroka, primerna pa je za vrt in dvorišče in tudi za notranje prostore. Ta odličen dodatek se odlično poda k hišicam Smoby in drugim vrtnim dodatkom iz kolekcije, med katere spadajo tudi prvorazredni stolčki KidChair, tabureti Kidstool in mizice KidTable.

Klop je izdelana iz prvorazredne plastike s pomočjo posebne tehnologije Blow Molding, ki daje igračam Smoby najvišjo trdnost in trpežnost. Klop je stabilna, njene robustne nogice pa so prilagojene igri tudi v notranjih prostorih. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina klopi pa je nežna in žametna na dotik. Nosilnost klopi znaša 50 kg, višina sedeža meri 27 cm, tako da lahko na njej majhni otroci udobno sedijo. Mere klopi znašajo 63*34*27 cm, kjer je njena dolžina 63 cm. Klop tehta le 1,6 kg, je zložljiva in jo lahko tudi premestite.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost135*111 cm / 41*111 cm
Skupna višina111 cm
Dimenzije paketa52*14*61 cm
Skupna dolžina135 cm
MagnetnoDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,9 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.