Komplet trikolesni skiro Corolle Smoby s košarico in dojenček z dodatki

Opis izdelka

Trikolesni skiro Corolle in dojenček z dodatki sestavljata izjemno kombinacijo igrač za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Veselijo se lahko trdnega in stabilnega skiroja v rožnato beli barvi, s katerim se bodo izjemno zabavali ter dojenčice Eloise z velikostjo 36 cm. Skupaj bodo preživljali čas na sprehodih in izletih, deklice bodo dojenčka peljale v košarici, tako da jo bodo imele vedno na dosegu roke. Pri negi za dojenčka se bodo zanesle na set 4 dodatkov, zahvaljujoč katerim bo igra mamic še bolj pristna, s tem pa se bodo približevali svetu odraslih in pridobivali samozavest.

Trikolesni skiro Corolle Smoby s košarico nastavljiv po višini 67 - 70 cm

Trikolesni skiro Corolle, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično športno igračo za vse otroke od 3. leta starosti. Skiro je proizveden v rožnato-beli barvni kombinaciji, na krmilu pa se nahaja košarica z napisom Corolle, kamor lahko deklice posedejo svojega najljubšega dojenčka in se vozijo skupaj z njim. Trikolesni skiro je zahvaljujoč svojemu kovinskemu okvirju in stabilnemu trikolesnemu sistemu prav narejen za male dirkače, ki bodo z njim preživeli čudovite trenutke. Deska ima čudoviti rožasti vzorec, ki bo navdušil vse otroke.

Kolesa na skiroju so zaščitena pred predrtjem, po potrebi pa jih lahko preprosto snamete in zamenjate za nova. Krmilo lahko nastavite na maksimalno višino 70 cm, kjer bodo njegove celotne dimenzije znašale 55*32*70 cm. Skiro se ponaša s sposobnostjo, da raste skupaj z vašim otrokom, ki bo z njim doživel veliko zabave in veselih trenutkov in ga zagotovo ne bo dolgočasil. Nosilnost skiroja znaša 20 kg, dojenček ni del paketa.

Dojenček Eloise Pink gre spati Mon Grand Poupon Corolle 36 cm z modrimi mežikajočimi očkami in 4 dodatki od 24 mes

Čudovita dojenčica Eloise Pink z delavnice francoske znamke Corolle je že pripravljen na pravljico za lahko noč in sladke sanje. Kot edina e-trgovina na trgu bomo vaše otroke razveselili s čudovitim dojenčkom Corolle s popolnoma dodelanimi detajli, nežnim vonjem po vanilji in veliko izbiro dodatkov. Čudoviti modrooki dojenček za otroke od 2. leta starosti je oblečen v čudovito rožnato pižamico s čudovitimi detajli, nežnim vonjem po vanilji in veliko pripomočki. Dojenčica Eloise bo prihaja v setu 4 dodatkov, ki ji bodo pomagali sladko zaspati – zobno ščetko in zobno pasto za večerno higieno, mehko odejico in ilustrirano knjigo, vse to pa bo vašemu malčku pomagalo dojenčico hitro uspavati.

Takrat bo dojenčica Eloise zaprla svoje mežikajoče rjave očke in se privila k vašemu malčku, s katerim bo ustvarila vez za celo življenje, že od prvega trenutka dalje. Čudovita dojenčica Eloise Corolle je velika 36 cm in je popolnoma prilagojena otrokom od 2. leta starosti. Zahvaljujoč svoji velikosti, mehkemu trebuščku in čudovitemu vonju po vanilji se bo v naročja vaših malčkov podala kot ulita. Otroci bodo zahvaljujoč dojenčku Eloise usvojili večerno rutino in zaspali skupaj s svojim novim dojenčkom. Dojenčka Corolle lahko perete ročno pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila in ga sušite na zraku.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost55*32*70 cm
Skupna višina70 cm
Dimenzije paketa25*44*15 cm
Skupna dolžina55 cm
Višina ročaja67 - 70 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,2 kg
Nosilnost20 kg
KolesaRubber
Barvarožnata
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.