Komplet skakalna avtosteza Vroom Planet Mega Jump Smoby in tovornjak z bagrom in nakladalnikom Power Worker SM120411-10

Opis izdelka

Se vaši otroci radi igrajo z avtomobilčki? Set igrač priznanega francoskega proizvajalca Smoby in nemškega BIG v sebi skriva avtostezo Vroom Planet Mega Jump, dva bagra in tovornjak. Igrače se ena drugi odlično podajo in so primerne tudi za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. Celotni set igrač lahko zdaj prejmete po akcijski ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Set je primeren za otroke od 18. meseca starosti.

Avtomobilska steza Mega Jump Vroom Planet Smoby skakalna od 18 mes

Skakalna steza za avtomobile Mega Jump Vroom Planet Smoby je odlična avtomobilska steza v pestrih in živih barvah za dečke od 18. meseca starosti. V paketu sta tudi dva avtomobilčka, ki jih bodo dečki uporabili pri ustvarjanju zabavnih in vznemirljivih elementih na avtomobilski stezi. Avtosteza preprosto štartno mesto za fantastične skoke avtomobilov.

En avtomobilček položite na spodnjo stezo in poletel bo, ko boste pritisnili na gumb. Drug avtomobilček se bo izstrelil iz zgornjega dela, hitro prešel čez velik ovinek in naletel na oviro na spodnjem delu ali pa se spustil po strmem klancu in šel skozi zanko. Višina steze za avtomobilčke je 67 cm, najmlajši dečki lahko ob njej stojijo in udobno pripravljajo svoja prevozna sredstva za hitre in nevarne dirke.

Tovornjak Power BIG delovni stroj dolžina 16 cm rumen od 24 mes

BIG Power tovornjak je čudovita in kakovostna igrača za otroke. Otroško delovno vozilce ima gumirana kolesa, zahvaljujoč katerim otrok med igro ne bo poškodoval tal. Delovni avtomobilček za otroke je čudovite rumene barve in je izdelan iz kakovostne plastike v Nemčiji. Avto ima premičen keson, tako da lahko otroci nanj naložijo pesek in kamenje, tovor odpeljejo na izbrano mesto in ga preprosto iztresli. Tovornjak je odlična igrača za otroke od 2. leta starosti, ki ne vsebuje majhnih delov in je izdelana za igro v notranjih prostorih in na prostem. Igra s tovornjačkom in njegovimi gibljivimi deli pripomore k razvoju predstavnosti, motoričnih spretnosti in logičnega mišljenja.

Nakladalec Power BIG dolžina 23 cm rumen od 24 mes

BIG Power nakladalnik je čudovita in kakovostna igrača za otroke. Nakladalnik ima gumirana kolesa, zahvaljujoč katerim med igro ne bo poškodoval tal. Delovno orodje za otroke je čudovite rumene barve in je izdelan iz kakovostne plastike v Nemčiji. Vozilo ima gibljivo nakladalno roko z ročico, ki je primerna za otroške roke. Vozilo je odlična igrača za otroke od 2. leta starosti, ki ne vsebuje majhnih delov in je izdelana za igro v notranjih prostorih in na prostem. Igra z nakladalnikom in gibljivimi deli pripomore k razvoju predstavnosti, motoričnih spretnosti in logičnega mišljenja. Dolžina otroškega nakladalnika meri kar 24 cm.

Bager Power BIG delovni stroj dolžina 24 cm rumen od 24 mes

Bager Power BIG je otroški avtomobilček za igro, primeren za otroke od 24. meseca starosti. Delovni avtomobilček ima gumirana kolesa in premično sprednjo nakladalno roko. Bager za otroke je dimenzij 23*10*12 cm. Primeren je za igro v stanovanju, hiši ali na vrtu.

  • otroški avtomobilček
  • bager z gibljivo nakladalno roko
  • dimenzije 23*10*12 cm
  • od 24. meseca
  • nadstandardna 3-letna garancija

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby izdeluje kakovostne in edinstvene igrače svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. BIG je ugleden nemški proizvajalec, ki v svetovnem merilu zaseda vodilen položaj po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost75*73*67 cm
Skupna višina67 cm
Dimenzije paketa56*10*43 cm
Skupna dolžina75 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,95 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.