Komplet skakalna avtosteza Vroom Planet Mega Jump Smoby in nadstropna garaža Farma in 3 avtomobilčke od 18 mes

Opis izdelka

Odkrijte popolne igrače ljubiteljev avtomobilčkov. Set igrač, priznanega francoskega proizvajalca Smoby v najvišji kakovosti, v sebi skriva popolno avtostezo Vroom Planet Mega Jump in etažno garažo Kmetija s 3 avtomobilčki. Igrače se ena drugi lepo podajo in so primerne tudi za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. Celotni set igrač zdaj ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Set igrač je primeren za otroke od 18. meseca starosti.

Avtomobilska steza Mega Jump Vroom Planet Smoby skakalna od 18 mes

Skakalna steza za avtomobile Mega Jump Vroom Planet Smoby je odlična avtomobilska steza v pestrih in živih barvah za dečke od 18. meseca starosti. V paketu sta tudi dva avtomobilčka, ki jih bodo dečki uporabili pri ustvarjanju zabavnih in vznemirljivih elementih na avtomobilski stezi. Avtosteza preprosto štartno mesto za fantastične skoke avtomobilov.

En avtomobilček položite na spodnjo stezo in poletel bo, ko boste pritisnili na gumb. Drug avtomobilček se bo izstrelil iz zgornjega dela, hitro prešel čez velik ovinek in naletel na oviro na spodnjem delu ali pa se spustil po strmem klancu in šel skozi zanko. Višina steze za avtomobilčke je 67 cm, najmlajši dečki lahko ob njej stojijo in udobno pripravljajo svoja prevozna sredstva za hitre in nevarne dirke.

Kmetija Vroom Planet Smoby mehanska z avtomobilčkom od 12 mes

Prikupna otroška kmetija z dvigalom in traktorjem Vroom Planet je igrača francoskega proizvajalca Smoby. Etažna kmetija ima različne mehansko gibljive elemente - premično rampo, vetrnico, ki se vrti za 360°, delujoče dvigalo, s pomočjo katerega bodo otroci avtomobilček po želji premikajo višje ali pa nižje. Kmetijo lahko priklopite na večino izdelkov iz serije Vroom Planet, torej steze za avtomobilčke in garaže. Kmetija z avtomobilčki vsebuje čudoviti avtomobilček – traktor s prikolico z veselim obrazkom, ustvarjenim prav za najmlajše. Kolesa avtomobilčka se obračajo in se lepo podajo v male otroške rokice.

Otroška etažna kmetija in avtomobilček sta varne zaobljene oblike brez ostrih robov, ki omogoča prijetno držanje, otroci pa se z igračo ne bodo poškodovali in niti ne popraskali pohištva. Igrača je čudovito barvita – prevladuje čudovita zelena, ostale barve pa so pestre in moderne. Dizajn je narejen posebno za otroke od 12. meseca starosti. Dimenzije znašajo 21*31*41 cm.

Avtomobilček Vroom Planet Smoby različne barve dolžina 7 cm od 12 mes

Smoby avtomobilček Vroom Planet je odlična igrača za dečke, izdelana iz kakovostne in trpežne plastike. V tem setu se nahajajo 3 avtomobilčki različnih barv. Deški avtomobilček je velik 7 cm. Je čudovita igrača za male ljubitelje avtomobilčkov od 12. meseca dalje. Otroci ga bodo preprosto prijeli v svoje rokice, saj je preprost za uporabo. Nasmejani obrazek na avtomobilčku za dečke deluje na najmlajše s pozitivnim vtisom. Z igranjem z avtomobilčki za otroke se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko dojemanje. Razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Avtomobilčki se odlično podajo k avtostezam in parkirnim garažam Smoby.

Francoski proizvajalec Smoby ki izdeluje kakovostne in originalne plastične igrače za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna za otroške ročice. Plastika je žametna na dotik. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače Smoby izpolnjujejo vse varnostne kriterije. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost75*73*67 cm
Skupna višina67 cm
Dimenzije paketa56*10*43 cm
Skupna dolžina75 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,95 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.