Komplet skakalna avtosteza Vroom Planet Mega Jump Smoby in etažna garaža Gasilci so 4 avtomobilčki od 18 mes

Opis izdelka

Odkrijte popolne igrače ljubiteljev avtomobilčkov. Set igrač priznanega francoskega proizvajalca Smoby v najvišji kakovosti, v sebi skriva popolno avtostezo Vroom Planet Mega Jump in gasilsko postajo s 4 avtomobilčki. Igrače se ena drugi lepo podajo in so primerne tudi za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. Celotni set igrač zdaj ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Set igrač je primeren za otroke od 18. meseca starosti.

Avtomobilska steza Mega Jump Vroom Planet Smoby skakalna od 18 mes

Skakalna steza za avtomobile Mega Jump Vroom Planet Smoby je odlična avtomobilska steza v pestrih in živih barvah za dečke od 18. meseca starosti. V paketu sta tudi dva avtomobilčka, ki jih bodo dečki uporabili pri ustvarjanju zabavnih in vznemirljivih elementih na avtomobilski stezi. Avtosteza preprosto štartno mesto za fantastične skoke avtomobilov.

En avtomobilček položite na spodnjo stezo in poletel bo, ko boste pritisnili na gumb. Drug avtomobilček se bo izstrelil iz zgornjega dela, hitro prešel čez velik ovinek in naletel na oviro na spodnjem delu ali pa se spustil po strmem klancu in šel skozi zanko. Višina steze za avtomobilčke je 67 cm, najmlajši dečki lahko ob njej stojijo in udobno pripravljajo svoja prevozna sredstva za hitre in nevarne dirke.

Gasilska postaja Vroom Planet Smoby mehanska s štirimi avtomobilčki od 12 mes

Prikupna otroška gasilska postaja z dvigalom, dvema avtomobilčkoma, letalom in helikopterjem Vroom Planet je igrača francoskega proizvajalca Smoby. Etažna gasilska postaja ima različne mehansko gibljive elemente, to pa so premična rampa in funkcionalno dvigalo v stolpu, s pomočjo katerega bodo otroci avtomobilček premikali višje ali pa nižje. Otroško gasilsko postajo lahko priklopite na večino izdelkov iz serije Vroom Planet, torej steze za avtomobilčke in garaže. Gasilska postaja za otroke vsebuje dva čudovita avtomobilčka, letalo in helikopter Vroom Planet z veselim dizajnom nasmejanih obrazkov, ustvarjenih prav za najmlajše. Kolesa avtomobilčka, letala in helikopterja se obračajo in se lepo podajo v male otroške rokice.

Francoski proizvajalec Smoby ki izdeluje kakovostne in originalne plastične igrače za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna za otroške ročice. Plastika je žametna na dotik. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače Smoby izpolnjujejo vse varnostne kriterije. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost75*73*67 cm
Skupna višina67 cm
Dimenzije paketa56*10*43 cm
Skupna dolžina75 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,95 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.