Komplet simulator vožnje elektronski Vesolje Space Driver Smoby z delovnim tovornjakom Black&Decker

Opis izdelka

Elektronski simulator vožnje Vesolje Space Driver in delovni tovornjak Black&Decker francoskega proizvajalca Smoby bosta razveselila in zabavala vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Originalni set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo ob nakupu prihranili. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj. Igrali se bodo kapitane vesoljske ladje, odkrivali skrivnosti vesolja in si prav tako preizkusili delo tehnikov in konstrukterjev, ob tem pa bodo imeli na voljo odličen delovni tovornjak s številnimi dodatki.

Elektronski simulator vožnje Vesolje Space Driver Smoby z vrtljivim zemljevidom z zvokom in lučko

Elektronski simulator vožnje Space Driver francoskega proizvajalca Smoby je najboljše darilo za vse otroke od 3. leta starosti, ki želijo odkrivati vesolje. Čudoviti črno bel simulator vesoljske ladje je opremljen z nastavljivim ergonomskim sedežem v 3 položajih, mehanskimi pedali in zavoro. Za premagovanje svetlobne hitrosti bodo imeli mali piloti in pilotke na voljo elektronski volan, ki je opremljen s premičnim animiranim zemljevidom vesolja, po katerem bodo varno pluli po neznanih galaksijah.

Volan ponuja otrokom številne svetlobne in zvočne učinke. Pri vsakem startu morajo obrniti gumb, ob vrtenju volana pa se bodo zanesli na svetlobno signalizacijo (levo/desno). Na volanu je indikator hitrosti (2 hitrosti), veliko tipk za različne simulacije in zvočnik, ki daje kar 15 zvokov. Vesoljska ladja je proizvedena iz prvorazredne umetne mase, njena zaobljena oblika in dizajn spominjata na pravo medplanetno ladjo. Otroci se bodo v simulatorju počutili kot pravi vesoljski kapitani, z njo se bodo igrali leta in leta. Mere simulatorja znašajo 85*36*57 cm.

Tovornjak z delovnim orodjem Black&Decker Truck Smoby in 60 dodatkov z orodjem

Tovornjak z delovnim orodjem, priznanega francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za dečke od 3. leta starosti. Originalni motiv Black&Decker bo zagotovo razveselil vsakega malega mojstra, ki si bo na ploščadi lahko sam sestavil žerjav z manjšo ploščadjo. Celoten otroški tovornjak se lahko sestavi in razstavi, otroci pa imajo na voljo bogati set 60 dodatkov, med katerimi se nahajajo vijaki, izvijač in ključ ter drugi pripomočki za izgradnjo žerjava. Na nakladalni površini se nahaja prenosni kovček z dodatki, ki se lahko premika zahvaljujoč priročnem ročaju. Tovornjak v čudoviti oranžno-črni barvi bo vašega fantka zabaval ure in ure.

Otroški tovornjak z nakladalno ploščadjo je izjemno darilo za dečke, ki se radi igrajo mehanike in konstruktorje. Na prenosnem kovčku se nahaja logotip Black&Decker, tovornjak pa je videti realistično. Dečki se bodo pri igri avtomehanikov odlično zabavali in prav tko pridobili občutek za odgovornost, učili se bodo delati z različnim orodjem, si razvijali tehnično domišljijo in logično mišljenje. Z igranjem z orodjem si izboljšujejo svojo fino motoriko in splošne gibalne spretnosti. Tovornjak za otroke je dolžine 43 cm, njegove mere znašajo 43*14*18 cm. Ne vsebuje elektronskih funkcij.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost85*36*57 cm; 43*14*18 cm
Skupna višina57 cm; 18 cm
Dimenzije paketa50*20*50 cm; 45*16*21 cm
Skupna dolžina85 cm; 43 cm
Na baterijeDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,7 kg; 1,3 kg
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Barvabiela,oranžová,čierna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.