Komplet interaktivni robot Robot TIC Smart Smoby s 3 poučnimi igrami in pametna igra kocke

Opis izdelka

Interaktivni Robot TIC Smart s 3 poučnimi igrami in interaktivna igra Clever Cubes predstavlja najnovejši set inteligentnih igrač, ki vsestransko razvijajo vse otroke od 12. meseca starosti. Akcijski set ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu lepo podajo, videti bodo kot nove še leta in leta, med igro z njimi pa otroci razvijajo svoje logično mišljenje, kognitivne spretnosti in sposobnosti. Z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Igrače proizvajalca Smoby v sebi združujejo moderni francoski dizajn, najvišjo kakovost in funkcionalnost.

Interaktivni Robot TIC Smart Smoby s 3 poučnimi igrami (angleško, francosko in nemško)

Interaktivni robot TIC Smart, francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska elektronska igrača, s katero se bodo igrali otroci od 12. meseca starosti. Otroški robot z originalnim francoskim dizajnom v čudoviti barvni kombinaciji ponuja mnogo svetlobnih in zvočnih funkcij, tako da ga bodo otroci vzljubili že na prvi pogled. Pri igri se razvijajo otrokove kognitivne in motorične spretnosti, lahko pa se zabavajo z na različne načine, s čimer bodo preverili svoje sposobnosti. Inteligentna igrača zahvaljujoč senzorju dotika prepoznava otrokove odzive in daje povratno informacijo, ali je odziv pravilen ali ne. Otroci si na zabaven način vadijo logično mišljenje, koncentracijo in hkrati tudi motorične spretnosti

Možnosti igre:

  • učenje in pravilno sestavljanje del telesa glede na pomen (glava, roke, noge, trebušček) 
  • prepoznavanje in združevanje barv (modra, zelena, oranžna, bela)
  • plesni način (daje različne melodije, premika glavo v ritmu glasbe in spodbuja otroke k plesu)

Interaktivna igra Clever Cubes Smart Smoby s 3 igrami barve in številke od 24 mes (angleško, francosko in nemško)

Interaktivna igra s kockami Clever Cubes z izdaje Smart, prihaja izpod rok priznani francoskih dizajnerjev znamke Smoby in bo vašemu malčku od 24. meseca starosti prinesla veliko veselja in zabave. Inteligentna igra s kockami ima elektronski snemalni senzor v obliki peresa, s katerim se učijo otroci pravilno prepoznavati barve in številke. Paket vsebuje 9 barvnih kock, ki so označene s številkami in sličicami. Igra z zvočnimi učinki ponuja 3 barvne različice, s katerimi si bodo otroci razvijali kognitivne in motorične spretnosti.

Možnosti igre:

  • prepoznavanje barv – otroci se učijo pravilno prepoznavati posamezne barve
  • prepoznavanje številk – otroci se učijo posameznih številk, urijo spomin in koncentracijo
  • prosto sestavljanje – otroci se prosto igrajo s kockami, lahko si postavijo na primer stolp

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Uporabljene barve spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost16*12*28 cm
Skupna višina28 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,7 kg
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.