Komplet interaktivni robot Robot TIC Smart Smoby s 3 poučnimi igrami in igra skrivalnic 1,2,3 s senzorjem gibanja

Opis izdelka

Interaktivni Robot TIC Smart s 3 poučnimi igrami in Igra skrivalnic 1,2,3 Smart s senzorjem gibanja predstavlja moderni set inteligentnih igrač, ki na igriv način pripomorejo k razvoju otrok od 12. meseca starosti. Set ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu lepo podajo, videti bodo kot nove še leta in leta, med igro z njimi pa otroci razvijajo svoje logično mišljenje, kognitivne spretnosti in sposobnosti. Z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Igrače proizvajalca Smoby v sebi združujejo moderni francoski dizajn, najvišjo kakovost in funkcionalnost.

Interaktivni Robot TIC Smart Smoby s 3 poučnimi igrami (angleško, francosko in nemško)

Interaktivni robot TIC Smart, francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska elektronska igrača, s katero se bodo igrali otroci od 12. meseca starosti. Otroški robot z originalnim francoskim dizajnom v čudoviti barvni kombinaciji ponuja mnogo svetlobnih in zvočnih funkcij, tako da ga bodo otroci vzljubili že na prvi pogled. Pri igri se razvijajo otrokove kognitivne in motorične spretnosti, lahko pa se zabavajo z na različne načine, s čimer bodo preverili svoje sposobnosti. Inteligentna igrača zahvaljujoč senzorju dotika prepoznava otrokove odzive in daje povratno informacijo, ali je odziv pravilen ali ne. Otroci si na zabaven način vadijo logično mišljenje, koncentracijo in hkrati tudi motorične spretnosti

Možnosti igre:

  • učenje in pravilno sestavljanje del telesa glede na pomen (glava, roke, noge, trebušček) 
  • prepoznavanje in združevanje barv (modra, zelena, oranžna, bela)
  • plesni način (daje različne melodije, premika glavo v ritmu glasbe in spodbuja otroke k plesu)

Interaktivni Robot 1,2,3 Smart Smoby igra Skrivalnice in Sledi mi! s senzorjem gibanja od 18 mes (angleško, francosko in nemško)

Interaktivni robot 1,2,3 Smart, z delavnice francoskih dizajnerjev Smoby predstavlja popolno darilo za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Opremljen je s senzorjem za gibanje, otroci pa se bodo z njim igrali na dva načina, ki bosta preizkusila njihove gibalne spretnosti. Robotska igrača se lahko premika zahvaljujoč koleščkom, z zaznavo gibanja pa otrokom daje povratno informacijo s pomočjo glasu. Živa barvna zasnova iz kakovostne in trpežne umetne mase v kombinaciji s svetlobnimi in zvočnimi učinki bo leta in leta zagotovo zabavala tudi več generacij otrok. Izboljšali si bodo koncentracijo in opažanja, naučili se bodo hitro odzivati. 

Možnosti igre

  • 1,2,3 Pojdi! – robot si na začetku igre oči zakrije s prsti, šteje do tri, otroci pa se mu morajo neopaženo približati in pritisniti tipko na njegovi glavi. Ko neha šteti, odloži roke in otroci morajo obstati. Če se premaknejo, se morajo vrniti na startno črto. Pri tej igri se učijo potrpežljivosti, koncentracije in hitrih odzivov. 
  • Sledi mi! – premični način, med katerem otroci dobivajo ukaze; robotek prikazuje različne gibe, otroci pa jih morajo ponoviti. Lahko se obrača za 360 °, je spreten, hodi naprej, nazaj in se vrti. Hkrati pa daje tudi svetlobne efekte. Otroci bodo pri ponavljanju gibov razmigali celo telo in okrepili mišice na rokah in nogah.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Uporabljene barve spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost16*12*28 cm
Skupna višina28 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,7 kg
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.