Komplet interaktivni Robot 1,2,3 Smart Smoby in ravnotežnostna banjica z blazino Cosy

Opis izdelka

Interaktivni Robot 1,2,3 Smart s senzorjem gibanja in ravnotežnostna banjica Cosy sestavljata popolni set igrač, ki bosta na igriv način vsestransko razvijali najmlajše dečke in deklice. Set ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu lepo podajo, videti bodo kot nove še leta in leta, med igro z njimi pa otroci razvijajo svoje logično mišljenje, kognitivne spretnosti in sposobnosti. Igrače francoskega proizvajalca Smoby in nemškega BIG v sebi združujejo moderni dizajn, najvišjo kakovost in funkcionalnost.

Interaktivni Robot 1,2,3 Smart Smoby igra Skrivalnice in Sledi mi! s senzorjem gibanja od 18 mes

Interaktivni robot 1,2,3 Smart, z delavnice francoskih dizajnerjev Smoby predstavlja popolno darilo za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Opremljen je s senzorjem za gibanje, otroci pa se bodo z njim igrali na dva načina, ki bosta preizkusila njihove gibalne spretnosti. Robotska igrača se lahko premika zahvaljujoč koleščkom, z zaznavo gibanja pa otrokom daje povratno informacijo s pomočjo glasu. Živa barvna zasnova iz kakovostne in trpežne umetne mase v kombinaciji s svetlobnimi in zvočnimi učinki bo leta in leta zagotovo zabavala tudi več generacij otrok. Izboljšali si bodo koncentracijo in opažanja, naučili se bodo hitro odzivati. 

Možnosti igre

  • 1,2,3 Pojdi! – robot si na začetku igre oči zakrije s prsti, šteje do tri, otroci pa se mu morajo neopaženo približati in pritisniti tipko na njegovi glavi. Ko neha šteti, odloži roke in otroci morajo obstati. Če se premaknejo, se morajo vrniti na startno črto. Pri tej igri se učijo potrpežljivosti, koncentracije in hitrih odzivov. 
  • Sledi mi! – premični način, med katerem otroci dobivajo ukaze; robotek prikazuje različne gibe, otroci pa jih morajo ponoviti. Lahko se obrača za 360 °, je spreten, hodi naprej, nazaj in se vrti. Hkrati pa daje tudi svetlobne efekte. Otroci bodo pri ponavljanju gibov razmigali celo telo in okrepili mišice na rokah in nogah.

Ravnotežnostna banjica z blazino Cosy BIG gugalnik-toboganček-plezalo-peskovnik-bazen od 12 mes

Ravnotežnostni krožnik z blazino Cosy  je moderna in originalna večfunkcijska igrača vrhunskega nemškega proizvajalca BIG, ki je primerna za dečke deklice že od njihovega od 12. meseca starosti. Glavna prednost ravnotežnostnega krožnika temelji v optimalnem razvoju otroške motorike in ravnotežja na preprost in naraven način. Banjica je posebno oblikovana tako, da bi se v njej otroci počutili varno, saj spominja na naročje staršev. Ravnotežnostni krožnik omogoča otrokom zibanje in vrtenje, v njem se lahko igrajo z igračami ali pa se obračajo gor in dol ter krožnik uporabijo kot stolček ali tobogan.

Krožnik lahko uporabljate v notranjih in zunanjih prostorih – služi lahko kot bazenček, peskovnik ali plezalo. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Otroci bodo hitro osvojili pravilno telesno držo, naučili se bodo na ohranjevati ravnotežje in stabilnost, okrepili svoje mišice na rokah in nogah. Z ravnotežnostnim krožnikom BIG bodo otroci razvijali tudi spretnost in natančnost, bolje bodo dojemali prostor in fizikalne zakonitosti – otroci bodo dovzetnejši za nova znanja. Znamka BIG posveča še posebno pozornost varnosti svojih izdelkov.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Uporabljene barve spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost20*15*26 cm
Skupna višina26 cm
Dimenzije paketa24*18*30 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,29 kg
OpombaBattery: 4 x AA/LR6 not included
Barvarumena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.