Opis izdelka

Restavracija z elektronsko kuhinjo in delavnica Cars z elektronskim simulatorjem vožnje sestavljata moderni set igrač za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Ta odličen set igrač ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače se ena drugi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Igrali se bodo kuharske mojstre, lastnike restavracije, konstrukterje in dirkače. Na igriv način bodo otroci razvijali svoje logično mišljenje, fino motoriko, domišljijo in prostorsko dojemanje.

Restavracija z elektronsko kuhinjo Chef Corner Restaurant Smoby dvostranska s tekočo vodo in specialitetami

Restavracija z elektronsko kuhinjo Chef se lahko prilagodi potrebam otrok od 3. pa kar do 8. leta starosti! Restavracija raste skupaj z otroki, zahvaljujoč podstavkom z višino 8 cm lahko na preprost način povišate osnovno raven delovnega pulta iz 51 cm na 59 cm. Tej izboljšavi bodo hvaležni predvsem starši, ki imajo več otrok različne starosti. Učinek tekoče vode se sprosti s pritiskom na gumb in je rešena s sistemom neprekinjenega kroga. Otroci se lahko veselijo pečice za peko, kavomata, hladilnika, štedilnika z zvokom kuhanja, elektronske blagajne s funkcionalnim kalkulatorjem, mizic s stolčkom in mnogimi drugimi dodatki, ki so nujni za vodenje restavracije.

Bogati set pripomočkov vsebuje kar 70 dodatkov, med katerimi bodo mali kuharji našli tudi testenine, ki pri temperaturi nad 18 °C postanejo čudovito rumeni, kot pri pravem kuhanju. Otroci si pri pripravi kosila lahko lastnoročno narežejo korenje, popečejo ribo, steak ali pa svoje spretnosti preverijo s ponvijo za obračanje palačink. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, jajček, kolaček, različne kapsule za kavomat, steklenička kečapa, gorčice, hamburger z dodatki, solnica, poprnica, ki med tresenjem dajta zvok cric-cric, lonec z juho, solata, pomfrit, pica z dodatki, nož za rezanje, zajemalka, deska za rezanje in večje vilice. 

Delavnica z avtomobilčkom za skakanje Flash McQueen Cars XRS Smoby s skakalnico in 94 dodatkov

Delavnica Avtomobili 3 je vrhunska delavnica iz kakovostne in trpežne plastike, ki ponuja bogati set 94 dodatkov, s katerimi se bodo mali avtomehaniki igrali ure in ure. Mizica v rdeče-črni barvni kombinaciji v motivu animiranega filma Avtomobili stoji na štirih nogicah in je stabilna in trdna. Dečki se bodo odlično zabavali tudi s skakalnico za skakanje avtomobilčka Strele McQueena in se ga hkrati naučili sami sestaviti. Na delovni površini se nahaja avtomobilček in parkirni prostor.

Zadnjo steno mizice tvori plošča, na katero lahko otroci obesijo različne delovne pripomočke. Na obe strani plošče lahko otroci vstavljajo drobnejše pripomočke, kot na primer vijake. Nadomestne dele, ki jih mora mali mehanik imeti stalno pri roki, lahko pospravite v premičen predalček, ki se nahaja na spodnjem delu plošče. Del delavnice so tudi izvijači, kombinirke, žagica in kladivce – torej orodje, ki ga potrebuje za svoje delo.

Simulator vožnje Flash McQueen Cars XRS Smoby elektronski z dirkalnim simulatorjem in držalom za pametni telefon

Simulator vožnje McQueen Cars XRS, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby je moderni elektronski simulator vožnje z avtomobilom, ki je primeren za otroke od 3. leta starosti. Otroški simulator vožnje so izpolnjene sanje vsakega malega dirkača. Je iz kakovostne in trdne konstrukcije iz trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Sedež voznika lahko nastavite na 3 položaje, za maksimalno udobno sedenje. Simulator ima mehanske pedale, elektronski volan, barven ekran, simulacije hitre vožnje, udarcev, nesreč, vzvratne vožnje in tudi kar 15 različnih zvočnih učinkov.

Na ekranu je poleg zemljevida tudi merilnik hitrosti, gumbi za prižig luči, hupa, gumb za vzvratno vožnjo in vožnjo naprej. V paketu se nahaja tudi držalo za pametni telefon, zahvaljujoč kateremu lahko otroci uživajo v vožnji na mobilni aplikaciji. Čudovita rdeča barva v motivu McQueen bo prevzela vse dečke. Fantje se bodo med tekmovanjem na simulatorju počutili kot v kabini resničnega dirkalnega avtomobila. Otroški simulator je zelo zabavna igrača, ki bo otrokom všeč ure in ure, hkrati pa bo podpirala optimalni razvoj otrok. Z igranjem na simulatorju se razvija koncentracija, refleksi, gibalne sposobnosti, predstavnost in motorika. Simulator deluje na 3 AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost138*44*101 cm
Skupna višina101 cm
Višina delovne površine51 - 59 cm
Dimenzije paketa76*24*82 cm
Skupna dolžina138 cm
Nastavljiva višinaDa
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža11,4 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvasiva
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.