Komplet poganjalec Bobby Car Neo BIG moder z zvoki in 3-slojnimi gumiranimi kolesi ter ovalna prikolica z ergonomskim naslonjalom

Opis izdelka

Moder poganjalec avto Bobby Car Neo z zvokom, ovalna prikolica in palica za vodenje z ergonomskim naslonjalom skupaj sestavljajo vrhunski set igrač, ki je primeren za vse dečke in deklice od 1. leta starosti dalje. Ta kakovosten set igrač ponujamo po znižani ceni ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Poganjalec se z dodatki po dizajnu in barvi lepo poda, z igro z njimi pa otroci razvijajo svojo fino motoriko, spretnosti in gibalne sposobnosti. Igrače nemškega BIG v sebi združujejo originalen dizajn in najvišjo kakovost, zato bodo še leta in leta videti kot nove.

Poganjalec Bobby Car Neo BIG moder z zvokom in gumiranimi kolesi ter mrežasto masko od 12 mes

Otroški poganjalec BIG v obliki luksuznega avtomobilčka Bobby Car Neo ima originalni dizajn, ki vam bo všeč že na prvi pogled. Poganjalec je primeren je za vse otroke, predvsem pa dečke od 1. do 5. leta starosti. Na avtomobilčku bodo vaše male šoferje prevzeli zvočni efekti, ki naredijo vsako vožnjo še bolj pristno in zanimivo. Poganjalec v podobi avtomobilčka je odličnih zaobljenih oblik, ima udoben protizdrsen sedež. Modra barvna kombinacija, funkcionalna hupa in velika realistična maska – vse to so edinstvene lastnosti poganjalca BIG, zahvaljujoč katerim je to pravo otroško vozilo tudi za vašega otroka. Na zadnjem delu poganjalca se nahaja podloga za koleno, ki jo bodo uporabili, ko se bodo želeli peljati kot na skiroju. Široki sedež ob športu spodbuja pravilni razvoj kolčnih sklepov.

Otroški poganjalček Bobby Neo Car je najmodernejši poganjalec nemškega proizvajalca BIG. Nosilnost poganjalca v podobi avta znaša 50 kg. Otroci od 12. meseca starosti bodo avtomobilček BIG oboževali, saj je realističnega dizajna in poleg tega ponuja tudi funkcionalno hupo.  Barve na poganjalcu so zaščitene pred bledenjem s posebnim UV filtrom. 3-slojna gumirana kolesa poganjalca so tiha, izjemno se prilagodijo cestišču. Je bele, oranžne in črne barve, na plaščih pa je ponazorjena znamka BIG

Ovalna prikolica za vse BIG New&Classic&Neo&Next poganjalce z zamenljivimi pokrovi za platišča turkizni in rožnati od 12 mes

Moderna ovalna prikolica je zasnovana za vse poganjalce modelov New, Classic, Neo in Next. Prevzela bo dečke in deklice od 12. meseca starosti, njen luksuzni videz v antracit barvi pa bo očaral otroke na prvi pogled. 3-slojna gumirana kolesa poganjalca so tiha, izjemno se prilagodijo cestišču. Na kolesih je označena znamka BIG. So maksimalno trpežna in se odlično podajo z dizajnom avtomobilčka. Po potrebi lahko platišča zamenjate tudi za rožnata ali turkizna, ki so del paketa. Možnost izbire dizajna bo pripomogla k razvoju otroške osebnosti in individualnosti. Zahvaljujoč robustnemu in trpežnemu ogrodju razpolaga z visoko nosilnostjo kar 25 kg, njegova površina pa je zaščitena z anti UV filtrom, zato bo ohranila svoje čudovite barve tudi po več letih uporabe. Mere prikolice znašajo 49*21*29 cm.

Potisna palica z naslonjalom za vse BIG New&Classic&Next&Neo poganjalce od 12 mes

Palica za vodenje z naslonjalom, nemškega proizvajalca BIG je priljubljeni dodatek za vse poganjalce tipa New, Classic, Next in Neo. Ergonomski ročaj lahko za večje udobje oprimete z obema rokama, to pa omogoča nastavitev po višini na 4 različne položaje (od 88 do 108 cm). Palica je kovinska, njen del pa je tudi kakovostno črno naslonjalo za maksimalno udobje, ki je izdelano iz trpežne črne plastike z vtisnjenim logotipom BIG. Palici za vodenje bodo hvaležni vsi starši, saj bodo z njo lahko nadzorovali smer vožnje. Če se bodo otroci med vožnjo utrudili, lahko na poganjalec položijo svoje nogice in počivajo oprti na krmilo, starši pa jih lahko preprosto potiskajo naprej.  Je prav tako odličen dodatek na sprehodih, izletih in nakupih. 

Na poganjalec se pripne s pomočjo zatiča, ki se namesti na zadnji del poganjalca. Tako je potisna palica varno nameščena na poganjalec in preprost za uporabo. Najnovejše proizvodne tehnologije zagotavljajo visoko stabilnost in trpežnost palice. Namestite in odstranite jo hitro povsem preprosto – s premišljenim fiksnim namestitvenim sistemom bo to uspelo vsakemu staršu. Višino potisne palice nastavite s pritiskom na gumb na ročaju, kjer je razdalja med posameznimi višinskimi stopnjami 6,5 cm.

Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost57*30*39 cm
Skupna višina39 cm
Dimenzije paketa59*28*31 cm
Skupna dolžina59 cm
ZvokDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,6 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.