Komplet poganjalec Maestro II Balade Smoby z gugalnikom in dvoetažna garaža Vroom Planet z avtomobilčkom

Opis izdelka

Poganjalec Maestro II Balade z gugalnikom in set gradbenikov z žerjavom in avtomobilčki je odličen komplet igrač za vse otroke, predvsem pa za dečke od 6. meseca starosti. Igrače so barvno in dizajnersko lepo usklajene in prihajajo z delavnice francoskega proizvajalca Smoby, ki je znan po svojih visokokakovostnih igračah originalnega dizajna. Set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu prihranili in svojim otrokom priskrbeli resnično zabavne in moderne igrače.

Poganjalec z gugalnico Maestro III Balade Smoby z elektronskim volanom od 6 mesecev rdeče-moder

Smoby avtomobilček Maestro II Balade je rdeče-rumene barve in ima na volanu tudi hupo, ki deluje na baterije in daje 3 različne melodije. Otroški poganjalec raste skupaj z otrokom od 6. do 36. meseca starosti. Avtomobilček ima kovinsko potisno palico z udobnim držalom, stoji na gugalni površini, za 6-mesečnega malčka pa ima še idealen sedež z visokim naslonjalom. Ima ergonomsko oblikovani sedež. Otrok si lahko na avtomobilčku opre tudi glavico, saj v njem sedi kot v vozičku. Spredaj in na obeh straneh otroškega poganjalčka so plastična varovala, da otrok ne bi padel ven in bi se lahko udobno oprl ob katero koli stran. Zaščito zagotavlja tudi tritočkovni varnostni pas.

8-mesečni otrok sedi kot v vozičku, še bolj pa uživa v vožnji z avtomobilčkom s hupo. Nogice bo imel položene na širokih stopničkah. 10-mesečni otrok se že uči hoditi, dela prve korake in poganjalec drži za zadnji del, ki ga uporablja kot stabilno oporo pri hoji. Palica za vodenje in opore za nogice so takrat že odstranjene. 12-mesečni otrok lahko že samostojno sede na avtomobilček in se poganja z nogicami in se poganja naprej, se vozi in uživa v samostojnosti. Kakovostna kolesa zagotavljajo udobno vožnjo. Otroški poganjalec je ergonomsko oblikovan, z varnostnimi rešitvami. Spredaj je tudi držalo za mobilni telefon in prikupen nasmejan obrazek. Otroški poganjalec je ljubko okrašen z nalepkami. Barviti dodatki krepijo zabaven videz avtomobilčka. Dimenzije otroškega poganjalca z gugalnico merijo 60*47*56 cm. Volan poganjalca se lahko obrača v strani za 30 °.

Dvonadstropna garaža Vroom Planet Grand Smoby s predalčkom in 1 avtomobilček od 18 mes

Dvoetažna garaža Vroom Planet Grand Smoby je izredno zanimiva igrača, primerna za vse dečke od 18. meseca starosti. Otroška garaža za avtomobilčke ima 2 etaži, ki sta s pritličjem povezani s klasično cesto, na posamezna nadstropja pa vodi tudi dvigalo za avtomobilčke. Tam so tudi zapornice, različni prometni znaki, avtopralnica, na vrhu pa je tudi ploščad za helikopter. Priročen del garaže za igro je tudi predal za shranjevanje v pritličju, kamor lahko otroci pospravijo svoje avtomobilčke ali pa druge drobnarije. Celotna fantovska igrača se ponaša z barvami in ima realističen dizajn. Prihaja v paketu z enim avtomobilčkom. Dimenzije merijo 62*60*43 cm, izdelana pa je iz kakovostne plastike, ki je trpežna in prijetna na dotik. 

Igra z avtomobilčki je zelo priljubljena med najmlajšimi dečki že več desetletij. Z avtomobilčki so se igrali naši očetje, dedki in pradedki. Fantje se radi igrajo dirke, zasledovanje ali pa reševalne akcije s svojimi prevoznimi sredstvi. Samoumevno pa je, da hitri in dragi avtomobili potrebujejo tudi nekakšno streho in zaščito pred slabim vremenom, zato jim bo odlično služila etažna garaža Smoby. Igra z avtomobilčki in parkirno hišo pa ni le zabavna, ampak je tudi dobrodošla za otrokov razvoj. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko dojemanje.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost61*44*55 cm
Dimenzije paketa62*38*39 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
EmbalažaDa
Teža4,1 kg
OpombaBattery: LR44/AG13-1,5x3
Barvačervená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna