Komplet poganjalec Maestro II Balade Smoby z gugalnikom in glasbeni vlakec s tiri od 6 mes

Opis izdelka

V priljubljenem setu igrač Smoby boste našli originalen poganjalec Maestro II Balade, ki ga otroci od 6. meseca starosti lahko uporabijo tudi kot gugalnik in čudovit glasbeni vlakec s tiri. Igrači se ena drugi podata, tako funkcijsko kot tudi barvno, otroci se od njih kar ne bodo hoteli ločiti. Sta izdelka francoskega proizvajalca Smoby, ki zagotavlja, da bodo bodo vaši otroci vedno varni. Komplet igrač po znižani ceni no razveselil vse starše. 

Poganjalec z gugalnico Maestro II Balade Smoby z elektronskim volanom od 6 mesecev rdeče-moder

Smoby avtomobilček Maestro II Balade je rdeče-rumene barve in ima na volanu tudi hupo, ki deluje na baterije in daje 3 različne melodije. Otroški poganjalec raste skupaj z otrokom od 6. do 36. meseca starosti. Avtomobilček ima kovinsko potisno palico z udobnim držalom, stoji na gugalni površini, za 6-mesečnega malčka pa ima še idealen sedež z visokim naslonjalom. Ima ergonomsko oblikovani sedež. Otrok si lahko na avtomobilčku opre tudi glavico, saj v njem sedi kot v vozičku. Spredaj in na obeh straneh otroškega poganjalčka so plastična varovala, da otrok ne bi padel ven in bi se lahko udobno oprl ob katero koli stran. Zaščito zagotavlja tudi tritočkovni varnostni pas.

8-mesečni otrok sedi kot v vozičku, še bolj pa uživa v vožnji z avtomobilčkom s hupo. Nogice bo imel položene na širokih stopničkah. 10-mesečni otrok se že uči hoditi, dela prve korake in poganjalec drži za zadnji del, ki ga uporablja kot stabilno oporo pri hoji. Palica za vodenje in opore za nogice so takrat že odstranjene. 12-mesečni otrok lahko že samostojno sede na avtomobilček in se poganja z nogicami in se poganja naprej, se vozi in uživa v samostojnosti. Kakovostna kolesa zagotavljajo udobno vožnjo. Otroški poganjalec je ergonomsko oblikovan, z varnostnimi rešitvami. Spredaj je tudi držalo za mobilni telefon in prikupen nasmejan obrazek. Otroški poganjalec je ljubko okrašen z nalepkami. Barviti dodatki krepijo zabaven videz avtomobilčka. Dimenzije otroškega poganjalca z gugalnico merijo 60*47*56 cm. Volan poganjalca se lahko obrača v strani za 30 °.

Glasbeni vlakec Cotoons Smoby od 12 meseca

Smoby otroški glasbeni vlakec za najmlajše deluje na baterije in daje različne zvoke. Vlakec s tirnicami oranžne barve pelje figurice Bombažkov – v svetlomodri lokomotivi sedi rumeno-oranžna rožica Tulip, v rdečem vagončku je vijolično-zelena zebra Punky, v tretjem so barvne kroglice, v četrtem pa sedi žabica Wabap. Okolica vlakca je okrašena s kaktusi in palmami čudovitih barv.

Lokomotiva glasbenega vlakca je dolga 15 cm, vsak vagonček pa je dolg 10 cm. Med vožnjo posamezne figurice poskakujejo in se vrtijo, kar ustvarja odličen učinek. Otroci igre z vlakci zelo obožujejo. Posamezne vagone lahko odklopite in tako se lahko otroci igrajo samostojno. Med igro lahko otroci reagirajo na različne zvoke, se učijo prepoznavati barve in oblike. Igrača je primerna za najmlajše otroke od 12. meseca starosti. Dimenzije vlakca za najmlajše merijo 70*18*56 cm. Glasbeni vlakec deluje na baterije.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost61*44*55 cm
Dimenzije paketa62*38*39 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
EmbalažaDa
Teža4,1 kg
OpombaBattery: LR44/AG13-1,5x3
Barvačervená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna