Komplet poganjalec Bubble Go Smoby z melodijami in kocke PlayBIG Bloxx Maša in medved v gorski koči od 6 mes

Opis izdelka

Smoby poganjalec z zvokom Bubble Go in kocke PlayBIG Bloxx Maša in medved na ladji tvorijo fantastičen set igrač za najmlajše otroke. Moder poganjalec je primeren za otroke že od 6. meseca starosti in predstavlja odličen način, kako krepiti mišice na otrokovih nogicah od zgodnje starosti. Kocke Maša in medved na ladji, nemškega proizvajalca igrač BIG bodo razveselile otroke od 18. meseca starosti. Risanka Maša in medved je priljubljena pri otrocih s celega sveta. Spodbuja otroško domišljijo in otroke uči o prijateljstvu in moralnih vrednotah. Kocke PlayBIG so kompatibilne s kockami Lego, tako da jih lahko združite. Igrače so izdelki delavnice evropskih proizvajalcev igrač in bodo razveselile otroke in tudi vas, saj jih boste našli v edinstveni cenovno ugodni ponudbi, zato ne odlašajte in jih kupite svojim najmlajšim. 

Poganjalec Bubble Go 2v1 Smoby s senčnikom elektronskim volanom modro-zelen od 6 mes

Otroški poganjalec Bubble Go znamke Smoby je revolucijska novost med otroškimi poganjalci za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih, vse zahvaljujoč svojim širokim kakovostnim gumiranim kolesomPoganjalec in avtomobilček 2v1 lahko na preprost način, brez uporabe kakršnega koli orodja prilagodi potrebam vašega otroka. Primeren je za otroke že od njihovega 6. meseca starosti. Otrok sedi na udobnem in varnem sedežu, ki je ergonomsko oblikovan. Starši poganjalec udobno obvladujejo s pomočjo starševske palice, na kateri se nahaja tudi priročno držalo za steklenice. Zahvaljujoč senčniku je vaš malček med sprehodi zaščiten pred sončnimi žarki. Tega lahko po potrebi preprosto snamete.

Varnost zagotavlja tritočkovni varnostni pas, ki otroka pričvrsti na sedež. Za zabavo bo malčku odlično služila melodična plošča z barvnimi igračami Activity, ki ne spodbuja le njegove domišljije, ampak otroke izjemno zabava. Plošča je pritrjena na volan poganjalca Bubble Go 2v1, kjer se nahaja tudi vgrajena elektronska hupa na baterije, ki so del paketa (testne baterije). Pri starosti enega leta bo otrok že dovolj velik, zato se lahko Bubble Go 2v1 spremeni na otroški avtomobilček poganjalec. Pod sedežem poganjalca je praktični prostor za shranjevanje drobnarij in otroških igrač. Poganjalec Bubble Go 2v1 je zasnovan v živi barvni kombinaciji modre, zelene in bele barve. Dimenzije poganjalca merijo 63*35*55 cm. Otrok bo z njim doživel veliko zabave, h krati pa bo avtomobilček spodbujal njegov gibalni razvoj s krepitvijo mišic na nogah.

Kocke Maša in medved Medvedja ladja PlayBIG Bloxx BIG z 2 figuricama in 159 delčkov

Otroške kocke PlayBIG Bloxx Maša in medved v koči Medvedja ladja bodo razveselile vse otroke, ki obožujejo risanko Maša in medved. Pravljične kocke so čudovita igrača za otroke od 18. meseca do 5. leta starosti. Navihano in razposajeno deklico Mašo in njenega prijatelja medveda Miša poznajo vsi otroci. 159 delčkov in figurici deklice Maše in njenega prijatelja medveda bodo otrokom priskrbele zabavo ob sestavljanju in otroke ponesle do pravljičnega sveta. Pri igri s kockami Maša in medved se otroci lahko počutijo kot pravi gusarji, ki plujejo po razburkanih vodah oceana. Kocke PlayBIG Bloxx Maša in medved omogočajo otrokom prostor za izražanje domišljije, ustvarjalnosti in izmišljanja novih zgodb skupaj z junakoma Mašo in medvedom. 

Medvedja ladja v pestrih barvah spominja na medvedovo hiško, ki ga otroci poznajo z njihove priljubljene risanke. Iz 159-delnega seta kock lahko mali navihanci sestavijo lastno gusarsko ladjo za Mašo in njenega zvestega prijatelja medveda. S sestavljanjem kock se pri otrocih razvija njihova fina motorika in logično mišljenje. Otroci spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih stvareh. Ko bosta risana junaka prispela na cilj, bosta našla otok zakladov in na njem postavila hiško. Kocke PlayBIG Bloxx so izjemne tudi zato, ker jih lahko kombinirate z Lego Duplo kockami, tako da bodo lahko otroci ustvarili še večje in lepše hiške ter si ustvarili lastna pravljična mesteca, ali pa karkoli si bodo domislili.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec, ki se že leta ponaša z izdelavo kakovostnih in originalnih plastičnih igrač. Plastika igrač v kompletu Smoby je nežna za otroške rokice ter žametna na dotik. Izdelki podjetja Smoby izpolnjujejo vse najstrožje varnostne kriterije. BIG je nemški proizvajalec, ki prav tako izdeluje kakovostne igrače. Igrače BIG imajo zajamčeno nadstandardno 3-letno garancijo. Proizvajalca Smoby in BIG zagotavljata kakovost, edinstvenost in varnost. Igrače Smoby in BIG izpolnjujejo tudi te najstrožje evropske standarde. Igrače imajo zaobljene robove, da bi bili otroci pri igrah varni.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost63*35*55 cm
Skupna višina55 cm
Dimenzije paketa68*39*38 cm
Skupna dolžina63 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
EmbalažaDa
Teža5,5 kg / 7,2 kg
OpombaBattery: 3 x 1,5V, LR44/AG13
Barvamodrá
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna