Komplet poganjalec z razširitvami in zvoki Maestro Ride-On Blue 3in1 Smoby z mehko tekstilno blazino in gugalnim podstavkom

Opis izdelka

Poganjalec z razširitvami in zvoki Maestro Blue 3v1, mehka blazina in gugalni podstavek francoskega proizvajalca Smoby bodo razveselil in zabavali vse otroke, predvsem pa dečke od 6. meseca starosti. Poganjalec se z gugalnim podstavkom barvno in dizajnersko lepo poda, popestrila bosta vsako otroško sobico. Z brezčasnim poganjalcem s čarobnimi očkami se bodo igrali tudi ti najmlajši otroci, se na njem zibali kot na gugalniku, ob tem pa sedeli na mehki blazini iz blaga, poganjalec pa jim bo kasneje prišel na pomoč tudi pri njihovih prvih korakih. Zahvaljujoč njemu trenirajo ravnotežje, krepijo svoje nogice in pridobivajo samozavest. 

Poganjalec z dodatki Maestro Ride-On Blue 3in1 Smoby s 3 zvoki in palica za vodenje z obročem - čarobne očke od 6 meseca

Poganjalec z dodatki Maestro Ride-On Blue 3v1, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke, predvsem pa za dečke od 6. meseca starosti. Zahvaljujoč snemljivim delom se prilagodi otrokovim potrebam in raste skupaj z njim od 6. do 36. meseca starosti. Zasnovan je v stilski modro beli barvni kombinaciji, sprednjo masko tvori vesel nasmešek in gibljive čarobne očke, ki jim bodo otroci po želji spreminjali njihov izraz. Na zadnjem delu poganjalca je potisna palica, s katero bodo starši poganjalec preprosto vodili, manjši otroci pa bodo zaščiteni s obročem in 3-točkovnim varnostnim pasom. 

Poganjalec Maestro Ride-On Blue raste skupaj z vašim otrokom v 3 korakih:

  • Korak 1: Starševski nadzor
    Od 6. meseca otrokove starosti poganjalec vodijo starši, otrok pa je zaščiten z varnostnimi dodatki, nogice pa ima položene na snemljivih oporah. Zabava se z elektronskim volanom in opazuje okolico. 
  • Korak 2: Prvi koraki
    Od 10. meseca starosti otroci že poskušajo narediti svoje prve korake, ob tem pa jim bo kot stabilna opora odlično služil naslon poganjalca. Izboljšujejo si koordinacijo in gibalne spretnosti.
  • Korak 3: Samostojna vožnja
    Od 12. meseca starosti lahko vaši otroci poganjalec že samostojno vozijo tudi brez potisne palice, varnostnega obroča in pasu. S tem bodo krepili svoje mišice na nogah in ocenjevali razdalje.

Elektronska hupa bo ob vožnji razveseljevala vaše najmlajše s kar tremi različnimi zvoki. Na snemljivih oporah si lahko po daljši vožnji odpočijejo svoje nogice. Kakovostna in trpežna kolesa se ponašajo s tihim hodom in se odlično podajo večini površin, tako da se lahko na poganjalcu vozijo v notranjih in zunanjih prostorih. Ergonomsko oblikovani sedež omogoča otrokom visoko udobje tudi pri daljši vožnji. Preprosto se dvigne, pod njim pa se skriva prostor za shranjevanje različnih igrač in manjših predmetov. Dimenzije poganjalca znašajo 61*44*55 cm. Elektronski volan deluje na 3 baterije tipa LR44/AG13, ki so priložene kompletu.

Dodatni del gugalnik za poganjalce Maestro Ride-On Smoby namestitev od spodaj z vijaki od 6 meseca

Dodatni del – gugalnik, je popoln dodatek za otroške poganjalce tipa Maestro Ride-On, francoskega proizvajalca Smoby. Priročen dodatek za zibanje lahko preprosto z vijaki namestite na spodnji del poganjalca in zahvaljujoč temu poganjalec spremenite na priročen gugalnik, na katerem se bodo zibali dečki in deklice od 6. meseca starosti. Odličen pripomoček za sprostitev bo zabaval vse otroke, nežno zibanje pa bo otroke pomirilo. Gugalni pripomoček je izdelan iz kakovostne in trpežne plastike, je preprost za uporabo in enostaven za montažo.

Dodatni del blazina iz blaga za poganjalce Maestro Ride-On Smoby z udobnim mehkim polnilom od 6 meseca

Dodatni del – blazina iz blaga, je odličen dodatek za otroške poganjalce tipa Maestro Ride-On, francoskega proizvajalca Smoby. Blazinica z udobnim mehkim polnilom bo otrokom zagotovila udobje tudi pri daljši vožnji na poganjalcu. Blazina je skrbno dodelana do najmanjših detajlov, prvorazredni sivo črn tekstil deluje brezčasno in razkošno. Z namestitvijo na poganjalca bo prekrila cel sedež in naslonjalo, tako da malček imel zaščiten križ in hrbet tudi v primeru slabega vremena. Blazina je preprosta za vzdrževanje, lahko jo kadarkoli operete v pralnem stroju, njena površina pa je trdna in trpežna.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša le najkakovostnejše igrače za dečke in deklice. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost61*44*55 cm
Dimenzije paketa62*38*39 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,1 kg
OpombaBattery: 3 x LR44/AG13 (included)
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.