Komplet plezalo Adventure Car s toboganom Smoby in voziček za vlečenje ter pustolovska steza za razvoj gibanja in ravnotežja

Opis izdelka

Set igrač Smoby tvorijo izjemno multifunkcionalno plezalo Adventure Car, voziček in pustolovska steza. Igrače so izdelki francoskega proizvajalca Smoby, ki skrbi za visoko kakovost in originalnost svojih izdelkov. Znižana cena seta igrač bo razveselila starše, saj boste prihranili več kot z nakupom igrač posamezno. Igrači v setu se barvno in dizajnersko lepo podata in skupaj tvorita popoln zabavni igralni center, s katerim se bodo otroci od 18. meseca starosti igrali zunaj in se med poletjem odlično zabavali.

Plezalo avto Adventure Car Smoby z zvokom, peskovnikom in 150 cm toboganom z UV filtrom od 18 meseca

Plezalo Adventure Car je kakovostno plezalno igralo v obliki avta, ki v skriva veliko zabavnih elementov za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Plezalo francoskega proizvajalca Smoby ima vgrajeni volan s hupo, ključ za zagon, na straneh pa 4 kolesa, zahvaljujoč čemur je videti kot pravi avto. Barvna kombinacija bele, zelene, rdeče in sive se čudovito poda na vsak vrt, dvorišče ali teraso. Poseben dodatek tega modernega avtomobilčka je tobogan na zadnjem delu. Drsna površina meri 150 cm.

Pod pokrovom avtomobila se skriva peskovnik, s katerim se bodo otroci zabavali tudi ure in ure. Otroci lahko plezajo tudi skozi velika zadnja kolesa, kar je še ena priljubljena otroška igra. Plezalo z dvojnimi stenami je izdelano iz kakovostne in trpežne plastike z najmodernejšo tehnologijo Blow Molding. Vsebuje anti UV filter, ki preprečuje bledenje barv, zato bodo ostale čudovito žive tudi več let, kljub neprijetnim vremenskim razmeram. Teža plezala znaša 18,5 kg, zaradi česar stoji trdno in stabilno. 

Otroci se lahko zanesejo na trpežno konstrukcijo, ki so jo zasnovali francoski strokovnjaki.Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina pa je nežna in žametna na dotik. Krmilna deska avta ima vrtljiv volan s hupo in ključem za zagon. Sedež avtomobilčka je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje. Mere plezala znašajo 233*68*91 cm, kjer skupna višina meri 91 cm in dolžina 233 cm. Nosilnost tega prostornega plezala znaša kar 150 kg (3 otroci po 50 kg).

Voziček za vlečenje iz sladkornega trsa Ocean Bio Sugar Cane Beach Cart Smoby z vedrom - iz kolekcije Smoby Green 100% reciklirno

Presenetite svoje otroke z ekološkimi igračami iz kolekcije Smoby Green. Voziček za vlečenje iz sladkornega trsa Ocean, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke od 18. meseca starosti. Voziček je zasnovan v čudovitem morskem motivu, ki bo že na prvi pogled očaral vse dečke in deklice. Del vozička je tudi 5-delni set igrač za pesek, v katerem so vedro, lopatka, grabljice, modelček v obliki jadrnice in sito za presipanje peska. Celotni set igrač je proizveden iz sladkornega trsa, zato je 100 % recikliren, material sestavlja 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega sladkornega trsa, ki ne ogroža življenjskega okolja. 

Pustolovska steza Adventure Course Smoby 4 deske in 4 oporne točke za razvoj otrokovih gibalnih spretnosti od 24 mes

Pustolovska steza Adventure Course francoskega proizvajalca Smoby bo otrokom od 2. do 6. leta starosti priskrbela priložnost za vajo gibalnih spretnosti, refleksnih gibov, izboljšanje dojemanja prostora in koordinacije celega telesa. Na igriv način bodo otroci ugotavljali, kako pravilno držati ravnotežje, ob tem pa se lahko veselijo različnih težavnostnih stopenj, ki jih ponuja steza s skupno dolžino 3,5 metra in nosilnostjo do 50 kg.

Stezo tvorijo trpežni in trdni plastični elementi, ki je sestavljena iz 4 brvi in 4 opornih točk, ki se lahko poljubno prestavljajo in kombinirajo, zato se otroci z njo niti za trenutek ne bodo dolgočasili. Uporabljali jo bodo v notranjih in zunanjih prostorih, z njo se lahko igrajo celo leto in tekmujejo proti svojim sorojencem in prijateljem. Njena površina je zaščitena z anti UV filtrom, zato bo svoje čudovite barve ohranila tudi po več letih uporabe in izjemno kljubovala vremenskim vplivom. Posamezni elementi so protizdrsni, imajo močne in trpežne stene. Steza za trening je primerna za igro več otrok hkrati, ki bodo preizkusili svojo spretnost pri različnih igrah.

Francosko podjetje Smoby že več desetletij izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost233*68*91 cm
Skupna višina91 cm
Dimenzije paketa120*40*76 cm
Skupna dolžina233 cm
Dolžina drsne površine150 cm
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža16,5 kg / 18,5 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.