Komplet plezalo Multi-Activity Climbing Tower Smoby s plezalnimi stenami in toboganom in vodna steza Lock Box v kovčku z ladjicami in črpalko od 24 mes

Opis izdelka

Komplet plezala Multi-Activity Climbing Tower s toboganom in vodne steze Lock Box z ladjicami in vodno črpalko je odličen set igrač za vse dečke in deklice od 2. leta starosti. Cenovno ugodni komplet igrač bo s svojo akcijsko ceno razveselil starše, ki bodo prihranili, otroci pa se bodo veselili brezčasnih igrač z mnogimi dodatki. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kakovostnega materiala. Prednost plezala znamke Smoby je zaščita površine z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranila žive barve tudi po več letih uporabe.

Plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in 150 cm toboganom z UV filtrom od 2 leta

Otroško plezalo Multiactivity Climbing Tower, priznanega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja moderni zunanji plezalni stolp, ki bo prevzel vse otroke od 2. leta starosti. Ta odličen plezalni center ponuja kar 3 plezalne stene, lestev s ploščadjo in tobogan, s katerimi bo leta in leta zabaval dečke in deklice. Barvna kombinacija rdeče, zelene in sive bo odlično popestrila vaš vrt, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo svoje žive barve ohranil tudi po več letih uporabe. Kakovostne in trpežne dvojne stene so izjemne po svoji trpežnosti in trdnosti.

Lastnosti

  • originalni športni zabavni center
  • večnamenska uporaba
  • ponuja tobogan, 3 plezalne stene in lestev
  • primerno od 2. leta
  • tobogan z dolžino 150 cm
  • dvojne stene za večjo varnost, stabilnost in trdnost
  • iz trpežne plastike
  • otroci imajo veliko možnosti za gibalne podvige

Vodna steza za otroke AquaPlay Lock Box v kovčku s povodnim konjem Wilmo in pregrado z vodno črpalko od 3-7 let

Vodna steza AquaPlay LockBox je popolna vodna igrača, s katero se vaši otroci ne bodo le zabavali, ampak se naučili ogromno novih stvari. Vodni sistem AquaPlay je primeren za vse otroke od 3. do 7. leta starosti. LockBox vsebuje nekaj originalnih dodatkov za zabavne igre: junakinjo povodnega konja Wilmo, vodno kolo, kontejnersko ladjo, avtomobilček, žerjav za premikanje tovora in jez z vodno črpalko. Vodna črpalka služi za premik vode iz spodnjega dela vodne igre do jezu, ki se odpre in navzdol proti drugemu delu steze, spusti vodo skupaj s plovili. 

Odlična lastnost AquaPlay LockBox je to, da gre za en velik kovček, ki ga lahko preprosto zložite in vzamete s seboj na izlet ali počitnice. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodnimi kanali opazovali premikanje ladjice v vodi, prekladali tovor s pomočjo žerjava, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa, s pomočjo vodne črpalke pa bodo premikali ladjico iz enega mesta na drugega. Višina vodne igre je 22 cm, njene dimenzije pa merijo 85*65*22 cm.

Vodni kanal lahko starejši otroci prepustijo tudi svojim mlajšim bratcem in sestricam in tako bo leta in leta zagotavljala zabavo in smeh. Pri takšni igri se razvija predvsem logično mišljenje in drobna motorika, s čimer se bodo otroci veliko naučili. Otroci se bodo učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal. S pomočjo vodne črpalke se vodna komora polni tako, kot pri resničnem vodnem rezervoarju. Vodo, ki se zadržuje, lahko izpustite s pomočjo pregrade, ki se preprosto sname. 

Vodna črpalka AquaPlay dodatni del za vodne steze 1 kom od 3 leta

Vodna črpalka AquaPlay predstavlja kakovosten dodatek za vse vodne steze znamke AquaPlay. Črpalko za vodno igro lahko tudi dokupite kot dodatni del, da bi vsak otrok imel svojo lastno črpalko za vesele igre. Vodna črpalka služi za premik vode iz spodnjega dela vodne igre do jezu, ki se potem odpre in navzdol proti drugemu delu steze, spusti vodo skupaj s plavajočimi rečmi, ladjicami. Črpalka za vodo je primerna za vse otroke od 3. leta starosti, ki obožujejo igro z vodo, zato se bodo z vodnimi stezami lahko zabavali ure in ure.

Otroški jadrnici AquaPlay z žabcem Nilsom in račko Lotto

Otroški jadrnici AquaPlay predstavljajta čudovit set dveh jadrnic, ki se popolnoma podata vsaki vodni igri Aquaplay. Del seta sta jadrnici, v katerih sedita žabec Nils in račka Lotti. Živalce na svojih ladjicah udobno sedijo in so pripravljene na razburkano vodo v vodnih kanalih AquaPlay. Jadrnici z živalcama boste odlično popestrili vsako igro z vodnimi kanali, primerni pa sta tudi za banjo ali igre v bazenu. Izvrstna lastnost jadrnic Aquaplay je, da so kompatibilne s kockami lego Duplo. Vaši otroci lahko tako kombinirajo svoje najljubše Duplo kocke in čudovite ladjice Aquaplay.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost240*173*170 cm
Skupna višina170 cm
Dimenzije paketa143*53*66 cm
Skupna dolžina240 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža29 kg / 33,7 kg
Nosilnost100 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.