Komplet plezalo Multi-Activity Climbing Tower Smoby s plezalnimi stenami in toboganom in vodna steza Mountain Lake z gorsko jamo, črpalko in ladjicami od 24 mes

Opis izdelka

Komplet plezala Multi-Activity Climbing Tower s toboganom in vodne steze Mountain Lake z jamo, črpalko in ladjicami je čudoviti set igrač za vse spretne in razposajene otroke od 2. leta starosti, ki radi odkrivajo nove reči. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Igrači v setu se ena drugi lepo podata in sta izdelani iz kvalitetnih materialov. Igrače znamk Smoby in Aquaplay bodo otrokom priskrbele ogromno veselja in zabave.

Plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in 150 cm toboganom z UV filtrom od 2 leta

Otroško plezalo Multiactivity Climbing Tower, priznanega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja moderni zunanji plezalni stolp, ki bo prevzel vse otroke od 2. leta starosti. Ta odličen plezalni center ponuja kar 3 plezalne stene, lestev s ploščadjo in tobogan, s katerimi bo leta in leta zabaval dečke in deklice. Barvna kombinacija rdeče, zelene in sive bo odlično popestrila vaš vrt, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo svoje žive barve ohranil tudi po več letih uporabe. Kakovostne in trpežne dvojne stene so izjemne po svoji trpežnosti in trdnosti.

Lastnosti

 • originalni športni zabavni center
 • večnamenska uporaba
 • ponuja tobogan, 3 plezalne stene in lestev
 • primerno od 2. leta
 • tobogan z dolžino 150 cm
 • dvojne stene za večjo varnost, stabilnost in trdnost
 • iz trpežne plastike
 • otroci imajo veliko možnosti za gibalne podvige

Vodna steza AquaPlay Mountain Lake z gorsko jamo, toboganom, pregrado in s 3 figuricami

Vodna steza Aquaplay Mountain Lake je vodna igra za vse otroke, ki vsebuje zanimivo jamo na sprednjem delu. Na vrhu gore se nahaja jez, kamor lahko mehansko spustite vodo s pomočjo vodne črpalke. Ustvarilo se bo gorsko jezerce z drevescem, kjer lahko počitnikujejo priložene 3 živalce – medvedek Bo, povodni konj Wilma in račka Lotti. Vodni sistem razpolaga z gorskim toboganom, mostom, čolnom in kontejnersko ladjo. 

Lastnosti

 • vsebuje 3 živalce – medvedka, povodnega konja in račko
 • mere igre znašajo 126*8*35 cm
 • za otroke od 3. leta
 • neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov
 • stimulira otroško fantazijo in ustvarjalnost
 • paket vsebuje tudi pedagoška navodila
 • preprosto se sestavi in čvrsto drži

Vodna črpalka AquaPlay dodatni del za vodne steze 1 kom od 3 leta

Vodna črpalka AquaPlay predstavlja kakovosten dodatek za vse vodne steze znamke AquaPlay. Črpalko za vodno igro lahko tudi dokupite kot dodatni del, da bi vsak otrok imel svojo lastno črpalko za vesele igre. Vodna črpalka služi za premik vode iz spodnjega dela vodne igre do jezu, ki se potem odpre in navzdol proti drugemu delu steze, spusti vodo skupaj s plavajočimi rečmi, ladjicami. Črpalka za vodo je primerna za vse otroke od 3. leta starosti, ki obožujejo igro z vodo, zato se bodo z vodnimi stezami lahko zabavali ure in ure.

Jadrnica AquaPlay Regatta rdeča/modra/rumena

Jadrnica za otroke Aquaplay Regatta je odlična ladjica, s katero se bodo malčki odlično zabavali pri igri z vodno stezo. Jadrnico lahko pomikajo po vodi, mostičkih in ploščadih in z njo preiskujejo delovanje vodnega jeza. Mere otroške jadrnice Regatta znašajo 11*8*10 cm in je primerna za otroke od 3. do 7. leta starosti. Jadrnice so odličen dodatek vsake otroške vodne steze, saj bodo otroci z njima preživeli veliko odlične zabave.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. 

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost240*173*170 cm
Skupna višina170 cm
Dimenzije paketa143*53*66 cm
Skupna dolžina240 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža29 kg / 33,7 kg
Nosilnost100 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.