Komplet plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in toboganom in hišica Prijateljev s predhišnim vrtom in kuhinjo od 24 mes

Opis izdelka

Komplet plezala Multiactivity Climbing Tower s toboganom in 3 plezalnimi stenami in hišice Prijateljev s predhišnim vrtom in kuhinjico je moderni set igrač, ki bo zanesljivo zabaval dečke in deklice od 2. leta starosti. Ta izjemen set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste z njim prihranili več kot z nakupom igrač posamezno. Igrače francoskega Smoby se ena drugi lepo podajo in so izdelane iz kakovostnih materialov. Otroke čaka tudi prijetno presenečenje, elektronsko kuhinjo lahko lahko postavijo tudi v hišico in se še bolj zabavajo pri igri kuharskih mojstrov. Hiška ponuja tudi možnost namestitve mizice in klopi na notranjo ali pa zunanjo stran hiške. 

Plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in 150 cm toboganom z UV filtrom od 2 leta

Otroško plezalo Multiactivity Climbing Tower, priznanega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja moderni zunanji plezalni stolp, ki bo prevzel vse otroke od 2. leta starosti. Ta odličen plezalni center ponuja kar 3 plezalne stene, lestev s ploščadjo in tobogan, s katerimi bo leta in leta zabaval dečke in deklice. Barvna kombinacija rdeče, zelene in sive bo odlično popestrila vaš vrt, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo svoje žive barve ohranil tudi po več letih uporabe. Kakovostne in trpežne dvojne stene so izjemne po svoji trpežnosti in trdnosti.

Lastnosti

 • originalni športni zabavni center
 • večnamenska uporaba
 • ponuja tobogan, 3 plezalne stene in lestev
 • primerno od 2. leta
 • tobogan z dolžino 150 cm
 • dvojne stene za večjo varnost, stabilnost in trdnost
 • iz trpežne plastike
 • otroci imajo veliko možnosti za gibalne podvige
 • poseben anti UV filter varuje barve pred bledenjem
 • kvaliteten francoski izdelek

Otroška hišica Prijateljev Smoby nadstropna s predhišnim vrtom in UV filtrom

Otroška hišica Prijateljev je čudovita in prostorna otroška hišica, v kateri se bo lahko lepo igralo več otrok skupaj, od 3. leta starosti dalje. Zasnovana je v čudoviti nežni kremni, oranžni in zeleni barvi, ki so dopolnjene s pastelnima sivo in rjavo, ki še bolj poudarita zanimive detajle. Na dotik je plastika otroške hiške žametna in prijetna. Dvojne stene hišice zagotavljajo varnost, trdnost in stabilnost tudi pri višini 172 cm. Tloris celotne hiške znaša 221*157 cm, pred glavnim vhodom pa se nahaja majhen predhišni vrt s cvetličnim koritom. V cvetlična korita lahko otroci zasadijo rože, lahko jih zalivajo in opazujejo, kako rastejo in cvetijo. Ta čudovita hiška se bo popolnoma podala na vaš vrt ali dvorišče.

Zadnji vhod hišice za otroke je sesstavljen iz dveh delov, ki se odpirata ter imata mrežo. Veliko številko oken otroške hiške zagotavlja svež zrak in senco tudi med tistimi najbolj vročimi dnevi. Naoknice se odpirajo. Na vratih hiške je elektronski zvonček, ki daje čudovito melodijo, na vratih pa je tudi poštni nabiralnik. Mizico s klopmi lahko izmenično uporabljate izven hiške ali pa v notranjosti, kot jedilni kotiček. Površina otroške hišice vsebuje anti UV filter, ki varuje barve hišice pred bledenjem zato bodo ostale čudovite in živahne še dolga leta.

Otroška kuhinja Cherry Smoby elektronska z zvoki, popečenimi živili, kavnim avtomatom in s 25 dodatki

Elektronska kuhinja za otroke Cherry Smoby v moderni zeleno-sivi barvi bo izpolnila vse zahteve vašega malega kuharja. Ta otroška kuhinja je primerna za otroke od 3. leta starosti in je tudi funkcionalni in stilski dodatek vsake otroške sobe. Otroška kuhinja Cherry Smoby z originalnimi kuhinjskimi zvoki in funkcijami vsebuje bogat set 25 dodatkov, ki ga sestavljajo pribor in posoda, kapsule za kavni avtomat, kozarčki, testenine, kolački in živila popečena z ene strani.

 • kakovostna in varna kuhinja za otroke
 • 25 odličnih dodatkov
 • čarobna živila
 • vgrajen elektronski modul
 • espresso kavni avtomat
 • pri kuhanju daje realistične zvoke
 • kvaliteten francoski izdelek
 • stabilna konstrukcija
 • višina delovnega pulta je 49 cm
 • dimenzije kuhinje 68*34*97 cm

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost230*143*140 cm
Skupna višina140 cm
Dimenzije paketa150*60*66 cm
Skupna dolžina230 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža29,2 kg / 33,4 kg
Nosilnost100 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.