Komplet plezalo Multiactivity Climbing Tower s plezalnimi stenami in toboganom Smoby in miza z dvema stolčkoma

Opis izdelka

Komplet plezala Multiactivity Climbing Tower s toboganom in plezalnimi stenami ter mize z dvema stolčkoma KidChair je vrhunski set igrač za dečke in deklice od 2. leta starosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste prihranili več kot z nakupom igrač posamezno. Igrače v setu priznanega proizvajalca Smoby so izdelane iz kakovostnih materialov, z njimi pa se bo zabavalo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Igrače v setu se ena drugi barvno in dizajnersko lepo dopolnjujejo in bodo lepo okrasile vsak vrt. 

Plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in 150 cm toboganom z UV filtrom od 2 leta

Otroško plezalo Multiactivity Climbing Tower, priznanega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja moderni zunanji plezalni stolp, ki bo prevzel vse otroke od 2. leta starosti. Ta odličen plezalni center ponuja kar 3 plezalne stene, lestev s ploščadjo in tobogan, s katerimi bo leta in leta zabaval dečke in deklice. Barvna kombinacija rdeče, zelene in sive bo odlično popestrila vaš vrt, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo svoje žive barve ohranil tudi po več letih uporabe. Kakovostne in trpežne dvojne stene izstopajo po svoji trpežnosti in trdnosti.

Lastnosti

  • originalni športni zabavni center
  • večnamenska uporaba
  • ponuja tobogan, 3 plezalne stene in lestev
  • primerno od 2. leta
  • tobogan z dolžino 150 cm
  • dvojne stene za večjo varnost, stabilnost in trdnost
  • iz trpežne plastike
  • otroci imajo veliko možnosti za gibalne podvige
  • poseben anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • kvaliteten francoski izdelek

Miza za otroke KidTable Smoby modra z UV filtrom od 18 meseca

Miza za otroke KidTable je moderni in originalni vrtni dodatek francoskega proizvajalca Smoby, ki je primeren za dečke deklice že od njihovega od 18. meseca starosti. Mizica je modro-bele barvne kombinacije in bo svoje barve ohranila tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru, ki bo preprečil bledenje barv. Za mizico se bodo udobno usedli kar 4 otroci, ki lahko ob njej uživajo v prigrizkih s svojimi sorojenci in prijateljih na vrtu ali v notranjih prostorih. Otroška mizica se odlično poda k hišicam Smoby in drugim vrtnim dodatkom iz kolekcije, med katere spadajo tudi prvorazredni stolčki KidChair, tabureti Kidstool in klopi KidBench.

Mizica je izdelana iz najkakovostnejše plastike s pomočjo posebne tehnologije Blow Molding, ki daje igračam Smoby najvišjo trdnost in trpežnost. Mizica je stabilna, njene robustne nogice pa so prilagojene igri tudi v notranjih prostorih. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina mizice pa je nežna in žametna na dotik. Višina mizice meri 45 cm, tako da jo bodo dosegli tudi majhni otroci. Mere mizice znašajo 76*52*45 cm, njegova teža pa je 3,9 kg. Priročno mizico lahko brez napora premaknete kamor koli jo boste potrebovali, hitro pa se tudi sestavi.

Stolček KidChair Smoby z UV filtrom, nosilnost 50 kg, višina 27 cm od 18 mes

Stolček za otroke KidChair Smoby je izjemni otroški stolček, ki ga bodo otroci od 18. meseca starosti uporabili v notranjih in tudi zunanjih prostorih. V tem setu boste našli 2 stolčka, ki bodo presenetili in razveselili vaše malčke. Njihove čudovite barve so zaščitene z UV filtrom in zato niti po daljšem času ne bodo izgubile svoje barvitosti. Sedež stolčka je na višini 27 cm, skupna višina z naslonjalom pa meri 50 cm. Nosilnost otroškega stolčka znaša 50 kg in je odličen stolček za to, da bi se vaši malčki učili samostojno sedeti v pravilnem položaju. Stolček lahko malčki uporabljajo za igro in tudi med malicanjem na vrtni zabavi, saj se bo popolnoma podal k otroškim hiškam Smoby.

Po želji si lahko izberete tudi druge barve mizice in stolčka. Svoje želje nam zapišite med opombe naročila. Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost230*143*140 cm
Skupna višina140 cm
Dimenzije paketa150*60*66 cm
Skupna dolžina230 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža29,2 kg / 33,4 kg
Nosilnost100 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.