Komplet plezalo Multiactivity Climbing Tower s plezalnimi stenami in toboganom Smoby in hišica Neo Jura Lodge z razširitvami

Opis izdelka

Komplet plezala Multiactivity Climbing Tower s toboganom in plezalnimi stenami ter hiške Neo Jura Lodge z razširitvami in mnogimi dodatki je vrhunski set igrač za na vrt, ki bo zabaval deklice in dečke od 2. leta starosti. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Igrače v setu priznanega proizvajalca Smoby so izdelane iz kakovostnih materialov in opremljene z dvojnimi stenami, z njimi pa se bo zabavalo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Igrače se lepo barvno in dizajnersko dopolnjujejo in bodo lepo okrasile vsak vrt, svoje živahne barve pa bodo zahvaljujoč anti UV filtru ohranile tudi po več letih uporabe.

Plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in 150 cm toboganom z UV filtrom od 2 leta

Otroško plezalo Multiactivity Climbing Tower, priznanega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja moderni zunanji plezalni stolp, ki bo prevzel vse otroke od 2. leta starosti. Ta odlični plezalni center ponuja kar 3 plezalne stene, lestev s ploščadjo in tobogan, s katerimi bo leta in leta zabaval dečke in deklice. Barvna kombinacija rdeče, zelene in sive bo odlično popestrila vaš vrt, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo svoje žive barve ohranil tudi po več letih uporabe. Kakovostne in trpežne dvojne stene so izjemne po svoji trpežnosti in trdnosti.

Lastnosti

  • originalni športni zabavni center
  • večnamenska uporaba
  • ponuja tobogan, 3 plezalne stene in lestev
  • primerno od 2. leta
  • tobogan z dolžino 150 cm
  • dvojne stene za večjo varnost, stabilnost in trdnost
  • iz trpežne plastike
  • otroci imajo veliko možnosti za gibalne podvige
  • poseben anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • kvaliteten francoski izdelek

Hišica Neo Jura Lodge DeLuxe Smoby z vsemi dodatki

Francoski proizvajalec Smoby na trg prinaša moderno hiško Neo Jura Lodge z razširitvami, ki je primerna za dečke in deklice že od 2. leta starosti. Revolucionarna novost z delavnice vodilnih francoskih dizajnerjev bo vašim otrokom zagotovila mnogo zabavnih trenutkov v notranjih in zunanjih prostorih. Igralna hiška otrokom ponuja ena polna vrata, dve okni z odpirajočimi naoknicami in originalno krmilnico za ptičke ter še veliko več. Hiška deluje izredno realistično, njena površina tvori relief kamna in lesa, skupaj s sličicami živalic in rožic. Prostorni interjer ponuja otrokom dovolj prostora za različne igre in zabavo.

Edinstven in inovativen koncept hiške Neo Jura Lodge prihaja z mnogimi razširitvami v obliki različnih dodatkov. Otroci naravnost obožujejo tehnične izboljšave in se lahko kar sami odločijo, kaj hiška potrebuje. V tem setu boste našli mnogo dodatkov in pripomočkov, med katere spadajo letna kuhinjica s 17 dodatki, piknik mizica s klopmi in predhišni vrt s koriti za rože, tako da bodo tudi mali kuharji in vrtnarji prejeli to, kar si želijo. Izjemen dodatek je tudi zeleni dimnik, elektronski zvonček in pa žleb s sodom za iztekanje deževnice, skupaj z zalivalko. Otroke, ki imajo radi malce zasebnosti pa bodo razveselila vrata s ključem, skupaj z režo za poštarjeva pisma.

Mere te hiške znašajo 116*124*132 cm, skupna višina pa znaša 132 cmOtroška hišica je zasnovana v barvni kombinaciji bele, zelene, rdeče in sive barve čudovit videz pa bo ohranila zahvaljujoč anti UV filtru, ki bo zanesljivo zaščitil barve pred sončnimi žarki, zato bo hiška tudi po več letih videti kot nova.Hišica ima trdne in stabilne dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in vremenskim vplivom. Otroci se bodo odlično zabavali z igrami različnih poklicev, mali vrtnarji pa bodo gojili rožice, ki jih ne bodo smeli pozabiti redno zalivati, pošiljali si bodo sporočilca, kuhali v kuhinjici kot pravi kuharji in malicali na piknik mizici ali pa se preprosto igrali različne igre.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost230*143*140 cm
Skupna višina140 cm
Dimenzije paketa150*60*66 cm
Skupna dolžina230 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža29,2 kg / 33,4 kg
Nosilnost100 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.