Komplet plezalo Multiactivity Climbing Tower s plezalnimi stenami in toboganom Smoby in hišica Neo Jura Lodge z razširitvami

Opis izdelka

Komplet plezala Multiactivity Climbing Tower s toboganom in plezalnimi stenami ter hiške Neo Jura Lodge z razširitvami je najnovejši set igrač, ki bo zabaval deklice in dečke od 2. leta starosti. Znižani set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrače v setu francoskega proizvajalca Smoby so izdelane iz kakovostnih materialov, z njimi pa se bo zabavalo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Igrače v setu se ena drugi barvno in dizajnersko lepo dopolnjujejo in bodo lepo okrasile vsak vrt. 

Plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in 150 cm toboganom z UV filtrom od 2 leta

Otroško plezalo Multiactivity Climbing Tower, priznanega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja moderni zunanji plezalni stolp, ki bo prevzel vse otroke od 2. leta starosti. Ta odličen plezalni center ponuja kar 3 plezalne stene, lestev s ploščadjo in tobogan, s katerimi bo leta in leta zabaval dečke in deklice. Barvna kombinacija rdeče, zelene in sive bo odlično popestrila vaš vrt, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo svoje žive barve ohranil tudi po več letih uporabe. Kakovostne in trpežne dvojne stene izstopajo po svoji trpežnosti in trdnosti.

Lastnosti

  • originalni športni zabavni center
  • večnamenska uporaba
  • ponuja tobogan, 3 plezalne stene in lestev
  • primerno od 2. leta
  • tobogan z dolžino 150 cm
  • dvojne stene za večjo varnost, stabilnost in trdnost
  • iz trpežne plastike
  • otroci imajo veliko možnosti za gibalne podvige
  • poseben anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • kvaliteten francoski izdelek

Hišica Neo Jura Lodge DeLuxe Smoby z vsemi dodatki

Francoski proizvajalec Smoby na trg prinaša moderno hiško Neo Jura Lodge z razširitvami, ki je primerna za dečke in deklice že od 2. leta starosti. Revolucionarna novost z delavnice vodilnih francoskih dizajnerjev bo vašim otrokom zagotovila mnogo zabavnih trenutkov v notranjih in zunanjih prostorih. Igralna hiška otrokom ponuja dvoje polovičnih vrat, dve okni z odpirajočimi naoknicami in originalno krmilnico za ptičke. Hiška deluje izredno realistično, njena površina tvori relief kamna in lesa, skupaj s sličicami živalic in rožic. Prostorni interjer ponuja otrokom dovolj prostora za različne igre in zabavo.

Edinstven in inovativen koncept hiške Neo Jura Lodge prihaja z mnogimi razširitvami v obliki različnih dodatkov. Otroci naravnost obožujejo tehnične izboljšave in se lahko kar sami odločijo, kaj hiška potrebuje. K hiški lahko posebej namestite letno kuhinjico, piknik mizico in tudi predhišni vrt s koriti za rože, tako da bodo tudi mali kuharji in vrtnarji prišli na svoje. Posebni dodatki so lahko tudi dimnik, zvonček ali pa žleb s sodom za iztekanje deževnice, skupaj z zalivalko. Otroke, ki imajo radi malce zasebnosti pa bodo razveselila vrata s ključem, skupaj z režo za poštarjeva pisma. Vse te dodatke boste našli v naši ponudbi po ugodnih cenah.

Mere te hiške znašajo 116*124*132 cm, skupna višina pa znaša 132 cmOtroška hišica je zasnovana v barvni kombinaciji bele, zelene, rdeče in sive barve čudovit videz pa bo ohranila zahvaljujoč anti UV filtru, ki bo zanesljivo zaščitil barve pred sončnimi žarki, zato bo hiška tudi po več letih videti kot nova. Hišica ima trdne in stabilne dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in vremenskim vplivom.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost230*143*140 cm
Skupna višina140 cm
Dimenzije paketa150*60*66 cm
Skupna dolžina230 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža29,2 kg / 33,4 kg
Nosilnost100 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.