Komplet plezalo Multiactivity Climbing Tower s plezalnimi stenami in toboganom Smoby in darilo nastavljiva gugalnica Activity Swing

Opis izdelka

Komplet plezala Multiactivity Climbing Tower s toboganom in plezalnimi stenami ter darila – gugalnice Activity Swing je moderni set igrač za dečke in deklice od 2. leta starosti. Ugodni set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste z njim prihranili več kot z nakupom igrač posamezno. Igrače v kompletu so lepo usklajene in tvorijo odličen dodatek za vsak vrt ali dvorišče. Igrače priznanih znamk Smoby in BIG se ponašajo s svojo kakovostno izdelavo, trpežnostjo in originalnim dizajnom. 

Plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in 150 cm toboganom z UV filtrom od 2 leta

Otroško plezalo Multiactivity Climbing Tower, priznanega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja moderni zunanji plezalni stolp, ki bo prevzel vse otroke od 2. leta starosti. Ta odličen plezalni center ponuja kar 3 plezalne stene, lestev s ploščadjo in tobogan, s katerimi bo leta in leta zabaval dečke in deklice. Barvna kombinacija rdeče, zelene in sive bo odlično popestrila vaš vrt, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo svoje žive barve ohranil tudi po več letih uporabe. Kakovostne in trpežne dvojne stene so izjemne po svoji trpežnosti in trdnosti.

Lastnosti

  • originalni športni zabavni center
  • večnamenska uporaba
  • ponuja tobogan, 3 plezalne stene in lestev
  • primerno od 2. leta
  • tobogan z dolžino 150 cm
  • dvojne stene za večjo varnost, stabilnost in trdnost
  • iz trpežne plastike
  • otroci imajo veliko možnosti za gibalne podvige
  • poseben anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • kvaliteten francoski izdelek

Gugalnica Activity Swing Big nosilnost 70 kg, nastavljiva po višini od 5 leta

Presenetite svoje otroke s kakovostno in originalno gugalnico Activity Swing, nemškega proizvajalca BIG. Brezčasna gugalnica je prav ustvarjena za dečke in deklice od 5. leta starosti in je izdelana iz trpežnega plastičnega sedeža zelene barve ter trdnega lana, ki se preprosto nastavi na dolžino od 90 do 165 cm. Maksimalna nosilnost gugalnice znaša kar 70 kg, visoka kakovost pa zagotavlja varno zibanje. Mere ergonomskega sedeža znašajo 36*17 cm, zato se bodo otroci lahko ure in ure veselo zibali.

Otroška gugalnica Activity Swing je univerzalna, zahvaljujoč premišljenemu sistemu pa jo lahko preprosto prilagodite otrokovim potrebam. Primerna je za notranje prostore kot tudi zunanje. Med poletnimi in vročimi dnevi jo lahko obesite tudi na drevo ali plezalo, med hladnejšimi dnevi pa jo lahko namestite tudi v stanovanje. Multifunkcijska gugalnica Activity Swing ponuja poleg klasičnega zibanja tudi drugo, bolj zanimivo možnost – sedež nastavite na višji položaj, otroci se je bodo prijeli z rokami in se zibali ter se od tal odganjali z nogami. Za ta namen so na sedežu nameščena posebno oblikovana držala, pripravljena za male otroške rokice.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost230*143*140 cm
Skupna višina140 cm
Dimenzije paketa150*60*66 cm
Skupna dolžina230 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža29,2 kg / 33,4 kg
Nosilnost100 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.