Komplet plezalo Adventure Car Smoby s toboganom in gugalnica s kovinsko konstrukcijo od 24 mes

Opis izdelka

Komplet plezala Adventure Car s toboganom in gugalnice s kovinsko konstrukcijo je najnovejši set igrač za vse otroke od 2. leta starosti, zahvaljujoč kateremu bodo preživeli ogromno veselih trenutkov. Ugodni set igrač po akcijski ceni bo otroke presenetil s svojo kakovostjo in barvitostjo, starši pa bodo pri nakupu izrazito prihranili. Igrači v setu se ena drugi lepo podata prav tako pa se bosta lepo podali na vaš vrt ali dvorišče. Presenetite svoje otroke z resnično originalnim setom igrač francoskega dizajna znamke Smoby.

Plezalo avto Adventure Car Smoby z zvokom, peskovnikom in 150 cm toboganom z UV filtrom od 18 meseca

Plezalo Adventure Car je kakovostno plezalno igralo v obliki avta, ki v skriva veliko zabavnih elementov za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Plezalo francoskega proizvajalca Smoby ima vgrajeni volan s hupo, ključ za zagon, na straneh pa 4 kolesa, zahvaljujoč čemur je videti kot pravi avto. Barvna kombinacija bele, zelene, rdeče in sive se čudovito poda na vsak vrt, dvorišče ali teraso. Poseben dodatek tega modernega avtomobilčka je tobogan na zadnjem delu. Drsna površina meri 150 cm.

Pod pokrovom avtomobila se skriva peskovnik, s katerim se bodo otroci zabavali tudi ure in ure. Otroci lahko plezajo tudi skozi velika zadnja kolesa, kar je še ena priljubljena otroška igra. Plezalo z dvojnimi stenami je izdelano iz kakovostne in trpežne plastike z najmodernejšo tehnologijo Blow Molding. Vsebuje anti UV filter, ki preprečuje bledenje barv, zato bodo ostale čudovito žive tudi več let, kljub neprijetnim vremenskim razmeram. Teža plezala znaša 18,5 kg, zaradi česar stoji trdno in stabilno. 

Otroci se lahko zanesejo na trpežno konstrukcijo, ki so jo zasnovali francoski strokovnjaki.Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina pa je nežna in žametna na dotik. Krmilna deska avta ima vrtljiv volan s hupo in ključem za zagon. Sedež avtomobilčka je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje. Mere plezala znašajo 233*68*91 cm, kjer skupna višina meri 91 cm in dolžina 233 cm. Nosilnost tega prostornega plezala znaša kar 150 kg (3 otroci po 50 kg).

Gugalnica za otroke Portique Smoby s kovinsko konstrukcijo višina 120 cm od 6 mesecev

Smoby Portique Plus je gugalnica za najmlajše otroke od 6. meseca starosti, ki ima stabilno kovinsko konstrukcijo in je v zeleni in oranžni barvni kombinaciji. Je udobna gugalnica za otroke in je trdne masivne zasnove. Otroška gugalnica ima ergonomsko oblikovan in udoben sedež, da otroci tudi po daljšem sedenju ne bi bili utrujeni. Varnost gugalnice je zagotovljena z varnim sedežem. Med zibanjem se otroci naslanjajo na visoka držala na vseh straneh. Gugalnica za otroke vsebuje anti UV filter, zato barve na plastičnih delih ne bodo zbledele še dolga leta. Mere otroške gugalnice s kovinsko konstrukcijo znašajo: višina 120 cm, širina 124 cm in globina 120 cm. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa gladka na dotik malih otroških rokic. Gugalnica otrok med celim otroštvom ne bo dolgočasila.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost233*68*91 cm
Skupna višina91 cm
Dimenzije paketa120*40*74 cm
Skupna dolžina233 cm
Dolžina drsne površine150 cm
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža16,5 kg / 18,5 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.