Komplet plezalo Adventure Car Smoby s peskovnikom in toboganom in gugalnica s kovinsko konstrukcijo od 24 mes

Opis izdelka

Komplet plezala Adventure Car s toboganom in gugalnice Portique je moderni set igrač za dečke in deklice od 2. leta starosti. Cenovno ugodni set vas bo razveselil s svojo znižano ceno, tako da boste prihranili več, kot z nakupom igrač posamezno. Igrači v kompletu se ena drugi lepo podata in bosta na vašem vrtu ustvarili čudovit otroški center. Igrači v kompletu se ponašata s pravim francoskim dizajnom, vaši otroci pa se bodo z njima igrali leta in leta.

Plezalo avto Adventure Car Smoby z zvokom, peskovnikom in 150 cm toboganom z UV filtrom od 18 meseca

Plezalo Adventure Car je kakovostno plezalno igralo v obliki avta, ki v skriva veliko zabavnih elementov za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Plezalo francoskega proizvajalca Smoby ima vgrajeni volan s hupo, ključ za zagon, na straneh pa 4 kolesa, zahvaljujoč čemur je videti kot pravi avto. Barvna kombinacija bele, zelene, rdeče in sive se čudovito poda na vsak vrt, dvorišče ali teraso. Poseben dodatek tega modernega avtomobilčka je tobogan na zadnjem delu. Drsna površina meri 150 cm.

Pod pokrovom avtomobila se skriva peskovnik, s katerim se bodo otroci zabavali tudi ure in ure. Otroci lahko plezajo tudi skozi velika zadnja kolesa, kar je še ena priljubljena otroška igra. Plezalo z dvojnimi stenami je izdelano iz kakovostne in trpežne plastike z najmodernejšo tehnologijo Blow Molding. Vsebuje anti UV filter, ki preprečuje bledenje barv, zato bodo ostale čudovito žive tudi več let, kljub neprijetnim vremenskim razmeram. Teža plezala znaša 18,5 kg, zaradi česar stoji trdno in stabilno. 

Otroci se lahko zanesejo na trpežno konstrukcijo, ki so jo zasnovali francoski strokovnjaki.Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina pa je nežna in žametna na dotik. Krmilna deska avta ima vrtljiv volan s hupo in ključem za zagon. Sedež avtomobilčka je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje. Mere plezala znašajo 233*68*91 cm, kjer skupna višina meri 91 cm in dolžina 233 cm. Nosilnost tega prostornega plezala znaša kar 150 kg (3 otroci po 50 kg).

Otroška gugalnica Portique Plus Smoby s kovinsko konstrukcijo višina 180 cm od 12 mesecev

Smoby Portique Plus je gugalnica za otroke od 12. meseca starosti, ki ima stabilno kovinsko konstrukcijo in je v zeleni in oranžni barvni kombinaciji. Otroška gugalnica ima ergonomsko oblikovan in udoben sedež, da otroci tudi po daljšem sedenju ne bi bili utrujeni. Varnost gugalnice je zagotovljena z varnim sedežem. Med zibanjem se otroci naslanjajo na visoka držala na vseh straneh. Gugalnica za otroke vsebuje anti UV filter, zato barve na plastičnih delih ne bodo zbledele še več let.

Mere otroške gugalnice s kovinsko konstrukcijo znašajo 164*168*180 cm, kjer je višina 180 cm. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa gladka na dotik malih otroških rokic. Zibanje na otroški gugalnici je razburljivo za vsakega otroka, saj je to najbolj priljubljena dejavnost otrok že od zgodnje starosti. Gugalnica otrok v času celega otroštva ne bo dolgočasila. Nosilnost gugalnice s trdno kovinsko konstrukcijo Portique Plus znaša 50 kg. To je odličen dodatek za na vrt ali dvorišče. Z otroško gugalnico bodo malčki preživeli veliko zabave.

Lastnosti

 • kakovostna gugalnica za otroke
 • s trpežno kovinsko konstrukcijo
 • ima snemljiv obroč za manjše otroke
 • plastika je trpežna in hkrati žametno nežna
 • nosilnost 50 kg
 • višina 180 cm
 • najmodernejši dizajn
 • ergonomska oblika sedeža
 • primerna od 12. meseca
 • vsebuje anti UV filter, ki varuje barve pred bledenjem
 • kvaliteten francoski izdelek

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost233*68*91 cm
Skupna višina91 cm
Dimenzije paketa120*40*74 cm
Skupna dolžina233 cm
Dolžina drsne površine150 cm
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža16,5 kg / 18,5 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.