Komplet plezalo Adventure Car Smoby s toboganom in gugalnica Slon z gibljivimi ušeski od 24 mes

Opis izdelka

Komplet plezala Adventure Car s toboganom in gugalnice Slon z gibljivimi ušeski je originalni set igrač za otroke od 2. leta starosti, ki želijo novih in modernih igrač.  Set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste z njim prihranili več, kot z nakupom igrač posamezno. Igrači v setu se ena drugi lepo podata, izdelani sta iz kvalitetnih materialov in bosta lepo popestrili vsako dvorišče ali vrt. Igrače znamke Smoby in BIG se ponašajo z edinstveno anti UV zaščito, zato bodo ohranile svoje žive barve tudi po več letih uporabe.

Plezalo avto Adventure Car Smoby z zvokom, peskovnikom in 150 cm toboganom z UV filtrom od 18 meseca

Plezalo Adventure Car je kakovostno plezalno igralo v obliki avta, ki v skriva veliko zabavnih elementov za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Plezalo francoskega proizvajalca Smoby ima vgrajeni volan s hupo, ključ za zagon, na straneh pa 4 kolesa, zahvaljujoč čemur je videti kot pravi avto. Barvna kombinacija bele, zelene, rdeče in sive se čudovito poda na vsak vrt, dvorišče ali teraso. Poseben dodatek tega modernega avtomobilčka je tobogan na zadnjem delu. Drsna površina meri 150 cm.

Pod pokrovom avtomobila se skriva peskovnik, s katerim se bodo otroci zabavali tudi ure in ure. Otroci lahko plezajo tudi skozi velika zadnja kolesa, kar je še ena priljubljena otroška igra. Plezalo z dvojnimi stenami je izdelano iz kakovostne in trpežne plastike z najmodernejšo tehnologijo Blow Molding. Vsebuje anti UV filter, ki preprečuje bledenje barv, zato bodo ostale čudovito žive tudi več let, kljub neprijetnim vremenskim razmeram. Teža plezala znaša 18,5 kg, zaradi česar stoji trdno in stabilno. 

Otroci se lahko zanesejo na trpežno konstrukcijo, ki so jo zasnovali francoski strokovnjaki.Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina pa je nežna in žametna na dotik. Krmilna deska avta ima vrtljiv volan s hupo in ključem za zagon. Sedež avtomobilčka je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje. Mere plezala znašajo 233*68*91 cm, kjer skupna višina meri 91 cm in dolžina 233 cm. Nosilnost tega prostornega plezala znaša kar 150 kg (3 otroci po 50 kg).

Gugalnica za otroke Slon BIG z gibljivimi ušeski od 1-5 leta

Otroška gugalnica Slon BIG je odlična gugalnica, primerna za vse otroke od 1. leta starosti dalje. Izdelana je v čudoviti barvni kombinaciji sive, zelene in oranžne barve. Ima ergonomsko oblikovan sedež, na katerem otrok sedi udobno in se ne utrudi niti po dolgem zibanju. Gugalnica za otroke ima vesel obrazek slončka z gibljivimi ušesi, ki so namenjeni tudi držanju. Skupna dolžina gugalnice meri 85 cm, njena višina pa 50 cm. Gugalnica je izdelana iz kakovostne plastike, ki je trpežna, trdna in hkrati nežna za otroške rokice.

Zahvaljujoč svoji obliki je gugalnica stabilna in otrokom omogoča varno zabavo. Je kot narejena za zibanje na vrtu, ampak je zaradi njenih priročnih dimenzij primerna za vsako otroško sobo. Gugalnica je težka 4,9 kg, tako da jo boste z lahkoto prenašali iz sobe na vrt, ali pa jo prevažali v prtljažniku avtomobila, da jo bo malček lahko imel vedno s seboj. Nosilnost otroške gugalnice Slon, nemškega proizvajalca BIG znaša 50 kg in je primerna za otroke od 1. do 5. leta starosti.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost233*68*91 cm
Skupna višina91 cm
Dimenzije paketa120*40*74 cm
Skupna dolžina233 cm
Dolžina drsne površine150 cm
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža16,5 kg / 18,5 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.