Komplet plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in toboganom in darilo dvostranska gugalnica Pes od 24 mes

Opis izdelka

Komplet plezala Multiactivity Climbing Tower s toboganom in 3 plezalnimi stenami in dvostranske gugalnice Tjulenj z vodometom za darilo je odličen set igrač za otroke od 2. leta starosti, ki se radi igrajo na svežem zraku. Komplet igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrači v setu se ena drugi odlično podata, izdelani sta iz kvalitetnih materialov in bosta lepo okrasili vsako dvorišče ali vrt. Igrače znamke Smoby zagotavljajo pristen francoski dizajn in kakovost.

Plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in 150 cm toboganom z UV filtrom od 2 leta

Otroško plezalo Multiactivity Climbing Tower, priznanega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja moderni zunanji plezalni stolp, ki bo prevzel vse otroke od 2. leta starosti. Ta odličen plezalni center ponuja kar 3 plezalne stene, lestev s ploščadjo in tobogan, s katerimi bo leta in leta zabaval dečke in deklice. Barvna kombinacija rdeče, zelene in sive bo odlično popestrila vaš vrt, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo svoje žive barve ohranil tudi po več letih uporabe. Kakovostne in trpežne dvojne stene so izjemne po svoji trpežnosti in trdnosti.

Lastnosti

  • originalni športni zabavni center
  • večnamenska uporaba
  • ponuja tobogan, 3 plezalne stene in lestev
  • primerno od 2. leta
  • tobogan z dolžino 150 cm
  • dvojne stene za večjo varnost, stabilnost in trdnost
  • iz trpežne plastike
  • otroci imajo veliko možnosti za gibalne podvige
  • poseben anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • kvaliteten francoski izdelek

Dvostranska gugalnica Green Dog Smoby zeleni pes z UV filtrom od 18 meseca

Otroška gugalnica Pes je dvostranska gugalnica, primerna za otroke od 3. leta starosti. Gugalnica za na vrt je primerna za enega ali dva otroka. Dolžina znaša 112 cm, višina od tal pa meri 27 cm. Gugalnico za otroke lahko priklopite na vodu, ima lasten vodomet.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost230*143*140 cm
Skupna višina140 cm
Dimenzije paketa150*60*66 cm
Skupna dolžina230 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža29,2 kg / 33,4 kg
Nosilnost100 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.