Komplet plezalno igralo za otroke Adventure Car Smoby s toboganom in vodna igra AquaPlay AquaPlay 'n Go od 24 mes

Opis izdelka

Cenovno ugodni set igrač bo razveselil vaše otroke s širokim spektrom iger, zahvaljujoč nizki ceni, pa tudi vašo denarnico. Set vsebuje plezalo Adventure Car s toboganom in peskovnikom ter vodno igro AquaPlay. Igrače v kompletu so francoskega porekla in ponujajo otrokom širok spekter iger.

Plezalo avto Adventure Car Smoby z zvokom, peskovnikom in 150 cm toboganom z UV filtrom od 18 meseca

Plezalo Adventure Car je kakovostno plezalno igralo v obliki avta, ki v sebi skriva veliko zabave za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Plezalo francoskega proizvajalca Smoby ima vgrajeni volan s hupo, ključ za zagon, na straneh pa 4 kolesa, zahvaljujoč čemur je videti kot pravi avto. Barvna kombinacija bele, zelene, rdeče in sive se čudovito poda na vsak vrt, dvorišče ali teraso. Poseben dodatek tega modernega avtomobilčka je tobogan na zadnjem delu. Drsna površina meri 150 cm.

Pod pokrovom avtomobila se skriva peskovnik, s katerim se bodo otroci zabavali tudi ure in ure. Otroci lahko plezajo tudi skozi velika zadnja kolesa, kar je še ena priljubljena igra otrok. Plezalo z dvojnimi stenami je izdelano iz kakovostne in trpežne plastike z najmodernejšo tehnologijo Blow Molding. Vsebuje anti UV filter, ki preprečuje bledenje barv, zato bodo ostale čudovito žive tudi več let, kljub neprijetnim vremenskim razmeram. Teža plezala znaša 18,5 kg, zaradi česar stoji trdno in stabilno. 

Otroci se lahko zanesejo na trpežno konstrukcijo, ki so jo zasnovali francoski strokovnjaki. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina pa je nežna in žametna na dotik. Krmilna deska avta ima vrtljiv volan s hupo in ključem za zagon. Sedež avtomobilčka je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje. Mere plezala znašajo 233*68*91 cm, kjer skupna višina meri 91 cm in dolžina 233 cm. Nosilnost tega prostornega plezala znaša kar 150 kg (3 otroci po 50 kg).

Vodna steza AquaPlay AquaPlay 'n Go v kovčku s pregrado, črpalko in 4 figuricami

Vodna steza AquaPlay 'n Go je zabavna vodna igrača za otroke od 3. do 7. leta starosti. Otroški vodni sistem lahko priročno pospravite v kovček in tako ga lahko otroci vzamejo s seboj kamorkoli. Vodna steza za otroke vsebuje čoln, ladjico, trajekt, avtomobilček, žerjav in 4 živalce. Otroci se bodo z vodno stezo AquaPlay učili o fizikalnih principih vode.

  • poučna igra z vodo
  • dimenzije 160*145*22 cm
  • vodno kolo
  • vodna črpalka
  • čoln, ladjica, trajekt, avtomobilček
  • 4 živalce
  • kakovostna tesnila iz gume
  • ekološka trpežna plastika
  • možnost razširjanja zahvaljujoč dodatkom, priključkom in dodatnim tesnilom

Igrače v tem setu skupaj ustvarjajo popolno celoto, ki jo bodo oboževali tako dečki kot deklice. Igrače Smoby in AquaPlay imajo zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok. Če za svoje otroke iščete kakovost, originalnost in zabavo združeno v eno, ste na pravem mestu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost233*68*91 cm
Skupna višina91 cm
Dimenzije paketa120*40*74 cm
Skupna dolžina233 cm
Dolžina drsne površine150 cm
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža16,5 kg / 18,5 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.