Komplet plezalo Adventure Car Smoby s toboganom in hišica Sonček z zvončkom, kuhinjo in vrtičkom od 24 mes

Opis izdelka

Če za svoje otroke iščete kakovost, originalnost in zabavo združeno v eno, ste na pravem mestu.Cenovno ugodni set igrač vsebuje plezalo Adventure Car s toboganom in peskovnikom ter hišico Sonček Sunny z vrtičkom, kuhinjo in zvončkom. Igrače v kompletu so francoskega porekla in ponujajo otrokom širok spekter iger.

Plezalo avto Adventure Car Smoby z zvokom, peskovnikom in 150 cm toboganom z UV filtrom od 18 meseca

Plezalo Adventure Car je kakovostno plezalno igralo v obliki avta, ki v skriva veliko zabavnih elementov za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Plezalo francoskega proizvajalca Smoby ima vgrajeni volan s hupo, ključ za zagon, na straneh pa 4 kolesa, zahvaljujoč čemur je videti kot pravi avto. Barvna kombinacija bele, zelene, rdeče in sive se čudovito poda na vsak vrt, dvorišče ali teraso. Poseben dodatek tega modernega avtomobilčka je tobogan na zadnjem delu. Drsna površina meri 150 cm.

Pod pokrovom avtomobila se skriva peskovnik, s katerim se bodo otroci zabavali tudi ure in ure. Otroci lahko plezajo tudi skozi velika zadnja kolesa, kar je še ena priljubljena otroška igra. Plezalo z dvojnimi stenami je izdelano iz kakovostne in trpežne plastike z najmodernejšo tehnologijo Blow Molding. Vsebuje anti UV filter, ki preprečuje bledenje barv, zato bodo ostale čudovito žive tudi več let, kljub neprijetnim vremenskim razmeram. Teža plezala znaša 18,5 kg, zaradi česar stoji trdno in stabilno. 

Otroci se lahko zanesejo na trpežno konstrukcijo, ki so jo zasnovali francoski strokovnjaki.Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina pa je nežna in žametna na dotik. Krmilna deska avta ima vrtljiv volan s hupo in ključem za zagon. Sedež avtomobilčka je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje. Mere plezala znašajo 233*68*91 cm, kjer skupna višina meri 91 cm in dolžina 233 cm. Nosilnost tega prostornega plezala znaša kar 150 kg (3 otroci po 50 kg).

Hišica Sonček Sunny Smoby z elektronskim zvončkom, kuhinjo in vrtičkom od 24 mes

Vrtna hišica Sonček Sunny je vrhunska otroška hiška z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby, ki bo prevzela pozornost vseh dečkov in deklic od 2. leta starosti. Moderna hiška ponuja otrokom 3 okna in 2 žaluziji ter priročna polovična vrata, zahvaljujoč katerim bo v hiško pritekel prijeten vetrič. Kombinacija rdeče, oranžne, zelene in bele bo otroke prevzela že na prvi pogled, svoje žive barve pa bo zahvaljujoč anti UV filtru ohranila tudi po več letih uporabe.

Kuharski mojstri se bodo lahko veselili letne kuhinje s 17 dodatki, ki se dizajnersko in barvno poda hiški. Zunanja kuhinja je popoln dodatek, zahvaljujoč kateremu se bodo otroci lahko igrali kuharje, ob mizi pa svojim prijateljem pripravili okusno pojedino. Sestavlja jo tudi elektronski zvonček, na katerega bo pozvonil vsak težko pričakovani obisk. Mali vrtnarji pa bodo na polno lahko uživali v priročnem predhišnem vrtičku, kjer bodo lahko gojili lastne rožice. Igralna hišica ima kakovostne dvojne stene in je izdelana iz prvorazredne plastike s pomočjo najnovejše tehnologije Blow Molding, ki daje hiški značilne lastnosti – trdnost in trpežnost

Francoski proizvajalec Smoby otrokom prinaša prvorazredne plastične igrače že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost233*68*91 cm
Skupna višina91 cm
Dimenzije paketa120*40*76 cm
Skupna dolžina233 cm
Dolžina drsne površine150 cm
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža16,5 kg / 18,5 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.