Komplet plezalno igralo Adventure Car Smoby s toboganom dolžine 150 cm in hišica Neo Jura Lodge od 24 mes

Opis izdelka

Set igrač Smoby tvori čudovito multifunkcijsko plezalo Adventure Car in edinstvena hišica Neo Jura Lodge. Igrače so izdelki francoskega proizvajalca Smoby, ki skrbi na visoko kakovost in originalnost svojih izdelkov. Starši se ne boste mogli upreti kompletu, saj je izjemno ugodne cene. Z njim boste pridobili hkrati kar 2 igrači in pri tem še privarčevali. Razveselite svoje malčke in jim priskrbite ta edinstveni set igrač za na vrt ali dvorišče. Plezalo in hiška sta odlično barvno in funkcionalno usklajena. Skupaj tvorita popoln zabavni igralni center, s katerim se bodo otroci zunaj igrali ure in ure in se med celotnim poletjem odlično zabavali.

Plezalo avto Adventure Car Smoby z zvokom, peskovnikom in 150 cm toboganom z UV filtrom od 18 meseca

Plezalo Adventure Car je kakovostno plezalno igralo v obliki avta, ki v sebi skriva veliko zabavnih elementov za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Plezalo francoskega proizvajalca Smoby ima vgrajeni volan s hupo, ključ za zagon, na straneh pa 4 kolesa, zahvaljujoč čemur je videti kot pravi avto. Barvna kombinacija bele, zelene, rdeče in sive se čudovito poda na vsak vrt, dvorišče ali teraso. Poseben dodatek tega modernega avtomobilčka je tobogan na zadnjem delu. Drsna površina meri 150 cm.

Pod pokrovom avtomobila se skriva peskovnik, s katerim se bodo otroci zabavali tudi ure in ure. Otroci lahko plezajo tudi skozi velika zadnja kolesa, kar je še ena priljubljena otroška igra. Plezalo z dvojnimi stenami je izdelano iz kakovostne in trpežne plastike z najmodernejšo tehnologijo Blow Molding. Vsebuje anti UV filter, ki preprečuje bledenje barv, zato bodo ostale čudovito žive tudi več let, kljub neprijetnim vremenskim razmeram. Teža plezala znaša 18,5 kg, zaradi česar stoji trdno in stabilno. 

Otroci se lahko zanesejo na trpežno konstrukcijo, ki so jo zasnovali francoski strokovnjaki.Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina pa je nežna in žametna na dotik. Krmilna deska avta ima vrtljiv volan s hupo in ključem za zagon. Sedež avtomobilčka je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje. Mere plezala znašajo 233*68*91 cm, kjer skupna višina meri 91 cm in dolžina 233 cm. Nosilnost tega prostornega plezala znaša kar 150 kg (3 otroci po 50 kg).

Hišica Neo Jura Lodge Smoby 2 vrata 2 okni z naoknicami in krmilnica za ptiče od 2 leta

Francoski proizvajalec Smoby na trg prinaša moderno hiško Neo Jura Lodge z razširitvami, ki je primerna za dečke in deklice že od 2. leta starosti. Revolucionarna novost z delavnice vodilnih francoskih dizajnerjev bo vašim otrokom zagotovila mnogo zabavnih trenutkov v notranjih in zunanjih prostorih. Igralna hiška otrokom ponuja dvoje polovičnih vrat, dve okni z odpirajočimi naoknicami in originalno krmilnico za ptičke. Hiška deluje izredno realistično, njena površina tvori relief kamna in lesa, skupaj s sličicami živalic in rožic. Prostorni interjer ponuja otrokom dovolj prostora za različne igre in zabavo.

Edinstven in inovativen koncept hiške Neo Jura Lodge prihaja z mnogimi razširitvami v obliki različnih dodatkov. Otroci naravnost obožujejo tehnične izboljšave in se lahko kar sami odločijo, kaj hiška potrebuje. K hiški lahko posebej namestite letno kuhinjico, piknik mizico in tudi predhišni vrt s koriti za rože, tako da bodo tudi mali kuharji in vrtnarji prišli na svoje. Posebni dodatki so lahko tudi dimnik, zvonček ali pa žleb s sodom za iztekanje deževnice, skupaj z zalivalko. Otroke, ki imajo radi malce zasebnosti pa bodo razveselila vrata s ključem, skupaj z režo za poštarjeva pisma. Vse te dodatke boste našli v naši ponudbi.

Mere te hiške znašajo 116*124*132 cm, skupna višina pa znaša 132 cmOtroška hišica je zasnovana v barvni kombinaciji bele, zelene, rdeče in sive barve čudovit videz pa bo ohranila zahvaljujoč anti UV filtru, ki bo zanesljivo zaščitil barve pred sončnimi žarki, zato bo hiška tudi po več letih videti kot nova.Hišica ima trdne in stabilne dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in vremenskim vplivom.

Smoby je znan francoski proizvajalec, ki se že leta ponaša z izdelavo kakovostnih in originalnih plastičnih igrač. Igrače, Smoby, izpolnjujejo tudi najstrožje evropske standarde. Igrače imajo zaobljene robove, da bi bili otroci pri igrah varni. Plastika igrač v kompletu Smoby je nežna za otroške rokice ter žametna na dotik. Ustvarite svojim otrokom igralni center s hiško in plezalom v podobi avtomobilčka, zahvaljujoč kateremu bodo svoj čas preživljali na svežem zraku, kjer se bodo dovolj gibali, razvijali svojo domišljijo in spletali prijateljstva.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost233*68*91 cm
Skupna višina91 cm
Dimenzije paketa120*40*74 cm
Skupna dolžina233 cm
Dolžina drsne površine150 cm
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža16,5 kg / 18,5 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.