Komplet pekarna s kolači Baguette&Croissant Bakery Smoby z elektronsko blagajno in zelenjavna Bio stojnica z vozičkom Organic 100% Chef

Opis izdelka

Pekarna Bakery z elektronsko blagajno in zelenjavna Bio stojnica z vozičkom 100% Chef predstavljata popoln set igrač za vse otroke od 3. leta starosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico. Otroci se bodo z njimi igrali kuharje in trgovce, se približali svetu odraslih in razvijali svojo logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoski znamki Smoby in Écoiffier že leta in leta prinašata otrokom igrače najvišje kakovosti s prvovrstnim videzom.

Pekarna s kolački Baguette&Croissant Bakery Smoby z elektronsko blagajno, uro in 26 dodatkov

Pekarna Baquette&Croissant je moderna igrača v prijetnih odtenkih bež in rumene barve, ki je primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Pekarna za otroke je replika prave pekarne in ponuja mnogo možnosti za igro. Elektronska blagajna z odpirajočim predalom s kovanci bo zabavala male peke, kupci pa lahko plačajo tudi s plačilno kartico. Spretni prodajalci bodo zahvaljujoč kalkulatorju z ekranom lahko natančno izračunali znesek blaga. Celoten nakup lahko kupec preveri na nakupni kartici, ki pride iz plačilnega terminala, ko plačate za nakup. Trgovinica s pekarskimi izdelki je opremljena tudi z odličnim mikrofonom.

Pekarna je opremljena tudi s priročno uro, ki je nameščena na zgornjem delu, poleg nje pa je napis odprto ali zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga malček menjuje glede na odpiralni čas. Trgovinica ponuja otrokom skupaj kar 26 odličnih dodatkov, med katerimi se nahajajo različni kruhki, kolački, mufini in rogljički. Vse izdelke lahko mali prodajalec vstavi in postavi na poličke, na katerih so tudi njihove cene. Del trgovinice so tudi napisi in navedeni odpiralni čas. 

Zelenjavna Bio stojnica z vozičkom Organic 100% Chef Écoiffier rjava s 35 dodatki od 18 mes

Zelenjavna Bio stojnica z vozičkom Organic 100% Chef Écoiffier je moderna igrača z dodatki za deklice in dečke od 18. meseca starosti, ki se radi igrajo trgovce in kupce. Stojnica v rjavo-zeleni barvi bo postala odlična dekoracija vsake otroške sobe in bo otrokom ponudila bogati set 35 dodatkov, s katerimi se bodo lahko igrali ure in ure. Bio stojnica iz kakovostne umetne mase je prijetna na dotik, ob enem pa trpežna in bo dolgo videti kot nova. Stabilna stojnica je opremljena z dvema kolesi, zahvaljujoč katerima jo lahko mali trgovec preprosto prenaša. Zelenjavna stojnica pa vsebuje tudi nakupovalno košarico z dolgim zelenim ročajem.

Blago na poličkah je nameščeno tako, da pri premikanju z nje sadje in zelenjava ne bi padala. Ta trgovinica je sestavljena z dveh etaž. Spodnje poličke so namenjene blagu, kot so pomaranče in jagode, otroci pa imajo na voljo nakupovalno košarico z ročajem, obešeno točno na določenem mestu. Na zgornjem delu je prostor za korenje, paprike in kumare, ki že čakajo v priročnih zabojih, ki imitira lesene gajbice. Vsako blago ima svojo ceno. Je kakovosten izdelek iz delavnice francoskega proizvajalca Écoiffier, ki izpolnjuje najvišje evropske predpise.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*39*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*18*66 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
OpombaBattery: 1 x LR54/AG10 1.5V included
Barvabéžová
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna