Komplet parni kuhalnik in sekljalnik Babycook Solo Rose Gold Beaba omejena izdaja in darilo 6 posod za hrano in vilice in žlička

Opis izdelka

Set potrebščin za dojenčke, priznane francoske znamke Beaba je sestavljen iz parnega kuhalnika in sekljalnika Babycook® Solo in jedilnega seta Silicone meal, skupaj pa predstavljata idealno kombinacijo pripomočkov za hranjenje. Set kuhinjskih pripomočkov, prvorazredne francoske kakovosti vam bo pomagal prihraniti ne le denar, ampak predvsem čas, ki je za dojenčke dragocen in nenadomestljiv. Parni kuhalnik in jedilni set se dopolnjujeta funkcionalno in tudi s svojim modernim dizajnom.

Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo belo-srebrn

Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo v dizajnu bele in srebrne barve bo v hipu postal neločljiv pomočnik v vaši kuhinji. Prav zahvaljujoč njemu boste svojim otrokom hitro in preprosto pripravili okusne kaše in tudi zahtevnejše jedi za vaše gurmane. Kašice, pripravljene v kuhalniku Beaba Babycook® Solo, so primerne za hranjenje otrok že od njihovih prvih mesecev po rojstvu, uporaba parnega kuhalnika in sekljalnika pa je izjemno preprosta in hitra. Hrana je v kuhalniku Beaba Babycook® Solo pripravljena v sopari, zato s tem ne izgubi vitaminov in snovi, ki so potrebne za pravilno rast vašega malčka.

Kakovostna rezila bodo z vrtenjem popolnoma razrezala sadje in zelenjavo in gostoto kaše prilagodila otrokovi starosti in njegovim zobkom. Celotna priprava in samo kuhanje v pari vam ne bo vzelo več kot 15 minut. Beaba Babycook® Solo parni kuhalnik in mešalnik bo hrano skuhal v pari, jo sesekljal, odtalil ali segrel. Zahvaljujoč prostornini 1100 ml velike posode lahko naenkrat pripravite več porcij za svojega otroka, ki jih boste shranili v hladilnik ali zamrzovalnik. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo je preprost za čiščenje in ga hitro lahko uporabite za naslednjo uporabo.

Jedilni set Beaba Silicone Meal Set iz silikona 4-delni za dojenčke rumen

Jedilni set Beaba Meal set predstavlja vse, kar otroci in starši za prvo pravo hrano potrebujejo. Štiridelni jedilni set v odtenkih rumene in zelene barve je sestavljen iz globokega krožnika, skledice, kozarca in žličke za vajo 2nd age. Ta jedilni set Beaba Meal set je posebno zasnovan za otrokove potrebe, ki začenjajo jesti sami in je primeren za otroke, ki se učijo jesti samostojno in tudi za dojenčke. Cel jedilni set je izdelan iz kakovostnega debelega silikona, ki se ne more razbiti in je prav ustvarjen za otroke. Zaobljeni in zvišani robovi posodic zagotavljajo preprosto nabiranje hrane, starše pa bodo gotovo razveselili priseski na krožniku in skledici, ki ju bodo med jedjo obdržali na mestu.

Francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z malimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so preprosti za uporabo in so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost24*18*24 cm
Skupna višina24 cm
Dimenzije paketa28*20*25 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,8 kg
Prostornina L1100 ml
Barvabela
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.