Komplet parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo siv + darilo 12 posod za hrano z dvema žličkama iz silikona 2x60 ml, 4x120 ml in 6x200 ml

Opis izdelka

Set potrebščin za dojenčke, priznane francoske znamke Beaba je sestavljen iz parnega kuhalnika in sekljalnika Babycook® Solo in je dopolnjen s kar 12 posodami za shranjevanje hrane s silikonskimi žličkami. Ta set predstavlja idealno kombinacijo pripomočkov za vsako gospodinjstvo z dojenčkom. Set pripomočkov za hranjenje, prvorazredne francoske kakovosti vam bo pomagal prihraniti ne le denar, ampak predvsem čas, ki je za dojenčke dragocen in nenadomestljiv.

Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo siv

Parni kuhalnik (soparnik) in sekljalnik Beaba Babycook® Solo v modni sivi barvi je odličen pripomoček v gospodinjstvu, zahvaljujoč kateremu boste svojim otrokom hitro in preprosto pripravili okusno kašo. Uporaba parnega kuhalnika in sekljalnika Beaba je izredno preprosta in hitra, s čimer boste prihranili veliko časa, ki ga boste tako lahko namenili svojim otrokom. Hrana je v kuhalniku Beaba Babycook® Solo pripravljena v sopari, zato s tem ne izgubi hranilnih snovi, ki so potrebne za pravilno rast vašega malčka. Kakovostna rezila bodo z vrtenjem popolnoma razrezala sadje in zelenjavo in gostoto kaše prilagodila otrokovi starosti in njegovim zobkom.

Celotna priprava in samo kuhanje v pari ter sekljanje vam zahvaljujoč sekljalnik Babycook® ne bo vzelo več kot 15 minut. Beaba Babycook® Solo parni kuhalnik in mešalnik bo hrano skuhal v pari, jo sesekljal, odtalil ali segrel. Zahvaljujoč prostornini 1100 ml velike posode lahko naenkrat pripravite več porcij za svojega otroka, ki jih boste shranili v hladilnik ali zamrzovalnik. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo je preprost za čiščenje in ga hitro lahko uporabite za naslednjo uporabo.

Set 12 posod za hrano Beaba z žličkami iz silikona 2x60ml, 4x120 ml in 6x200 ml modra in neon

Set posod za shranjevanje hrane Beaba Clip vsebuje kar 12 posodic za hrano, izdelanih iz kakovostnega materiala, ki je primeren tudi za zamrzovalnike. Posode so kompatibilne z vsemi parnimi kuhalniki in mešalniki Beaba, v katerih jih lahko segrejete kot v mikrovalovki. V setu boste našli 2 posodi s prostornino 60 ml, 4 posode s prostornino 200 ml in 6 posod s prostornino 200 ml, ne manjkata pa niti dve otroški žlički, izdelanimi iz kakovostnega silikona. Posodice za shranjevanje hrane so opremljene s priročnim sistemom za zapiranje, »clip«, ki omogoča, da posodice zložite eno na drugo ali eno poleg druge.

Francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z malimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Izdelke francoske znamke Beaba hvalijo starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost24*18*24 cm
Skupna višina24 cm
Dimenzije paketa28*20*25 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,8 kg
Prostornina L1100 ml
Barvašedá
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.