Komplet parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo white silver + darilo 2 posodi za hrano iz kakovostnega stekla, steklenička s pokrovčkom in set 4 žličk

Opis izdelka

Set potrebščin za dojenčke, priznane francoske znamke Beaba je sestavljen iz parnega kuhalnika in sekljalnika Babycook® Solo, 2 steklenih posod za hrano, stekleničke s pokrovčkom in 4 žličk za trening. Ta bogati set kuhinjskih pripomočkov vas bo razveselil s prvorazredno francosko kakovostjo in tudi s privlačno ceno. Set pripomočkov za hranjenje Beaba vam bo pomagal prihraniti ne le denar, ampak predvsem čas, ki je za dojenčke dragocen in nenadomestljiv.

Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo belo-srebrn

Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo v dizajnu bele in srebrne barve bo v hipu postal neločljiv pomočnik v vaši kuhinji. Prav zahvaljujoč njemu, boste svojim otrokom hitro in preprosto pripravili okusne kaše in tudi zahtevnejše jedi za vaše gurmane. Kašice, pripravljene v kuhalniku Beaba Babycook® Solo, so primerne za hranjenje otrok že od njihovih prvih mesecev po rojstvu, uporaba parnega kuhalnika in sekljalnika pa je izjemno preprosta in hitra. Hrana je v kuhalniku Beaba Babycook® Solo pripravljena v sopari, zato s tem ne izgubi vitaminov in snovi, ki so potrebne za pravilno rast vašega malčka.

Kakovostna rezila bodo z vrtenjem popolnoma razrezala sadje in zelenjavo in gostoto kaše prilagodila otrokovi starosti in njegovim zobkom. Celotna priprava in samo kuhanje v pari vam ne bo vzelo več kot 15 minut. Beaba Babycook® Solo parni kuhalnik in sekljalnik bo hrano skuhal v pari, jo zmiksal, odtalil ali segrel. Zahvaljujoč prostornini 1100 ml velike posode lahko naenkrat pripravite več porcij za svojega otroka, ki jih boste shranili v hladilnik ali zamrzovalnik. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo je preprost za čiščenje in ga hitro lahko uporabite za naslednjo uporabo.

Set dveh posod za hrano Beaba iz kakovostnega stekla 1x150 ml modra in 1x250 ml neon

Obe posodi sta iz stekla Beaba sta izdelani iz visokokakovostnega stekla, ki bo prenesel tudi spremembe temperature, tako da ju lahko tudi zamrznete v zamrzovalniku ali segrejete v mikrovalovni pečici. Posodi sta primerni tudi za sterilizatorje, kvaliteten prožen pokrovček pa ne bo izpustil nobene arome ali okusa. Prostornina posod znaša 150 ml in 250 ml, tako da sta kot narejeni za shranjevanje večjih porcij hrane. Na obeh steklenih posodah je priročno merilo, ki ga boste uporabljali tudi pri peki in kuhanju, hkrati pa boste vedno vedeli, koliko hrane ste v posodo shranili.

Steklenička s pokrovčkom Beaba BabySqueez' 2v1 za kašice silikonska 180 ml od 6 meseca modra

Steklenička s pokrovčkom Beaba BabySqueez' 2v1 predstavlja priročno stekleničko za otroke, ki že jejo gosto hrano v podobi kašic. Ta steklenička s prostornino 180 ml je izdelana iz kakovostnega silikona, zahvaljujoč čemur je mehka, otroci pa bodo z nje jedli doma, predvsem pa na poti. Steklenička BabySqueez' 2v1 je nežne modre barve in prihaja z dvema cucljema. Prvi je silikonski in namenjen otrokom od 6. meseca starosti, drugi nastavek za pitje pa je trden in primeren za otroke od 12. meseca.

Set 4 žličk za vajo Beaba Training Spoon 2nd age iz mehkega silikona za samostojno hranjenje 13 cm zeleno-modra

Set žličk iz silikona Beaba Training Spoon 2nd age je primeren za vse otroke od 8. meseca starosti. Te silikonske žličke so kot narejene za prehod z dojenja na prehranjevanje z žličko. Žličke Beaba 2nd age so izdelane iz ekstra gibljivega in zdravju neškodljivega silikona, v katerega lahko malčki brez strahu zagrizejo. Žličke Beaba imajo dolg ergonomsko oblikovan ročaj, otroci pa se lahko z njo učijo jesti skoraj tako kot z običajno jedilno žlico.

Beaba je znamka, ki prihaja iz Francije in že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost24*18*24 cm
Skupna višina24 cm
Dimenzije paketa28*20*25 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,8 kg
Prostornina L1100 ml
Barvabela
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.