Komplet parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo white silver + darilo 3 posodice za hrano iz kakovostnega stekla in silikonska žlička 150/250/400ml

Opis izdelka

Set pripomočkov za dojenčke, priznane francoske znamke Beaba je sestavljen iz parnega kuhalnika in sekljalnika Babycook®, 3 posodic za hrano in silikonske žličke, ki skupaj tvori idealno kombinacijo pripomočkov za vsako gospodinjstvo z dojenčkom. Set pripomočkov za hranjenje prvorazredne francoske kakovosti vam bo pomagal prihraniti ne le denar, ampak predvsem čas, ki je za dojenčke dragocen in nenadomestljiv.

Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo belo-srebrn

Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo v dizajnu bele in srebrne barve bo v hipu postal neločljiv pomočnik v vaši kuhinji. Prav zahvaljujoč njemu boste svojim otrokom hitro in preprosto pripravili okusne kaše in tudi zahtevnejše jedi za vaše gurmane. Kašice, pripravljene v kuhalniku Beaba Babycook® Solo, so primerne za otroke že od njihovih prvih mesecev po rojstvu, uporaba parnega kuhalnika in sekljalnika pa je izjemno preprosta in hitra. Hrana je v kuhalniku Beaba Babycook® Solo pripravljena v sopari, zato s tem ne izgubi vitaminov in snovi, ki so potrebne za pravilno rast vašega malčka.

Kakovostna rezila bodo z vrtenjem popolnoma sesekljala sadje in zelenjavo in gostoto kaše prilagodila otrokovi starosti in njegovim zobkom. Celotna priprava in samo kuhanje v sopari vam ne bosta vzela več kot 15 minut. Beaba Babycook® Solo parni kuhalnik in sekljalnik bo hrano skuhal v pari, jo sesekljal, odtalil ali segrel. Zahvaljujoč prostornini 1100 ml velike posode lahko naenkrat pripravite več porcij za svojega otroka, ki jih boste shranili v hladilnik ali zamrzovalnik. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo je preprost za čiščenje in ga hitro lahko uporabite za naslednjo uporabo. Brez težav bodo z njim delali tudi očki, stari starši in starejši sorojenci.

Set 3 posod za hrano Beaba iz kakovostnega stekla

Set posod Beaba vsebuje kar 3 steklene posode, ki jih v svoji kuhinji ne boste mogli prehvaliti. Izdelane so iz visokokakovostnega stekla, ki bo prenesel tudi spremembe temperature, primerne pa so tudi za sterilizatorje. Kvaliteten prožen pokrovček ne bo izpustil nobene arome ali okusa. Prostornina posod znaša 150 ml, 250 ml in 400 ml, tako da sta kot narejeni za shranjevanje večjih porcij hrane. Na vseh steklenih posodah je priročno merilo, ki ga boste uporabljali tudi pri peki in kuhanju, hkrati pa boste vedno vedeli, koliko hrane ste v posodo shranili.

Žlička za vajo Beaba Training Spoon 2nd age iz mehkega silikona za samostojno hranjenje 13 cm modra

Žlička iz silikona Beaba Training Spoon 2nd age v modri barvi je primerna za vse otroke od 8. meseca starosti, ki začenjajo že samostojno jesti. Ergonomski ročaj žličke je zasnovan posebno za otroške rokice, takšna pa je tudi sam okrogel del žličke. Žlička za trening je izdelana iz ekstra gibljivega in zdravju neškodljivega silikona, v katerega lahko malčki brez strahu zagrizejo. Velika prednost žličke 2nd age je tudi stojalček, ki preprečuje, da bi se žlička dotikala mize.

Znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost24*18*24 cm
Skupna višina24 cm
Dimenzije paketa28*20*25 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,8 kg
Prostornina L1100 ml
Barvabela
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.