Komplet parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo siv + darilo jedilni set Silicone meal 4-delni

Opis izdelka

Set potrebščin za dojenčke, priznane francoske znamke Beaba je sestavljen iz parnega kuhalnika in sekljalnika Babycook® Solo in je dopolnjen s 4-delnim jedilnim setom za najmlajše, Silicone meal. Ta set predstavlja idealno kombinacijo pripomočkov za vsako gospodinjstvo z dojenčkom. Set pripomočkov za hranjenje, prvorazredne francoske kakovosti vam bo pomagal prihraniti ne le denar, ampak predvsem čas, ki je za dojenčke dragocen in nenadomestljiv.

Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo siv

Parni kuhalnik (soparnik) in sekljalnik Beaba Babycook® Solo v modni sivi barvi je odličen pripomoček v gospodinjstvu, zahvaljujoč kateremu boste svojim otrokom hitro in preprosto pripravili okusno kašo. Uporaba parnega kuhalnika in sekljalnik Beaba je izredno preprosta in hitra, s čimer boste prihranili veliko časa, ki ga boste tako lahko namenili svojim otrokom. Hrana je v kuhalniku Beaba Babycook® Solo pripravljena v sopari, zato s tem ne izgubi vitaminov in snovi, ki so potrebne za pravilno rast vašega malčka. Kakovostna rezila bodo z vrtenjem popolnoma razrezala sadje in zelenjavo in gostoto kaše prilagodila otrokovi starosti in njegovim zobkom.

Celotna priprava in samo kuhanje v pari ter sekljanje vam zahvaljujoč sekljalnik Babycook® ne bo vzelo več kot 15 minut. Beaba Babycook® Solo parni kuhalnik in sekljalnik bo hrano skuhal v pari, jo sesekljal, odtalil ali segrel. Zahvaljujoč veliki prostornini posode kar 1100 ml lahko naenkrat pripravite več porcij za svojega otroka, ki jih boste shranili v hladilnik ali zamrzovalnik. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo je preprost za čiščenje in ga hitro lahko uporabite za naslednjo uporabo.

Jedilni set Beaba Meal set iz silikona za dojenčke

Jedilni set Beaba Meal set predstavlja vse, kar otroci in starši za prvo pravo hrano potrebujejo. Štiridelni jedilni set v odtenkih modre barve je sestavljen iz globokega krožnika, skledice, kozarca in žličke za vajo 2nd age. Ta jedilni set Beaba Meal set je posebno zasnovan za otrokove potrebe, ki začenjajo jesti sami in je primeren za otroke od 4. meseca starosti. Celotni jedilni set je izdelan iz kakovostnega debelega silikona, ki se ne more razbiti in je prav ustvarjen za otroke. Zaobljeni in zvišani robovi posodic zagotavljajo preprosto nabiranje hrane, starše pa bodo gotovo razveselili priseski na krožniku in skledici, ki ju bodo med jedjo obdržali na mestu.

Francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z malimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovanju novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so preprosti za uporabo in so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost24*18*24 cm
Skupna višina24 cm
Dimenzije paketa28*20*25 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,8 kg
Prostornina L1100 ml
Barvašedá
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.