Komplet most Arch Cotoons Smoby 2v1 elektronski in svetleča lunica in zvezdica

Opis izdelka

Otroške igrače ne smejo biti dolgočasne. Primer zabavne igrače je komplet igrač Smoby, ki vsebuje otroški most in svetlečo lunico z zvezdico iz kolekcije Cotoons. Igrače za otroke od 3. meseca starosti bodo razveselile tudi starše, saj jih sedaj lahko dobite po ugodni ceni. Celoten set igrač se dizajnersko dopolnjuje in tudi po več letih ne izgubi svoje kakovosti.

Otroški most Arch Cotoons Smoby 2v1 elektronski nogometni gol in košarkarski koš od 3 meseca

Otroški most 2v1 Arch Cotoons Smoby je čudovit elektronski otroški most z lučkami in zvokom, ki raste skupaj z vašim otrokom. Ta čudovita igrača za najmlajše ima motiv junakov iz serije Cotoons, ki jo poznajo otroci po celem svetu. Most je igrača 2v1, njena celotna višina pa znaša 53 cm. Most Arch Smoby bo zabaval otroke že od njihovega 3. meseca starosti. Na mostu je obešeno ogledalce, v katerem lahko sledijo svojim gibom in jim bo zmeraj zanimiv.

Otrok ima na voljo tudi pojoči oblaček z visečimi obeski, ki bo s svojim zvokom vzbudil otrokovo zanimanje. Na sredini mostu se nahaja simpatična figurica Cotoons žabica Wabap, ki bo dojenčka stražila. Otroški most lahko spremenite na košarkarsko igrišče, kjer bo malček preizkusil svojo spretnost, da bi v košarkarski koš zadel priloženo žogico. Za vsak pravilen met bo most otroka nagradil z zvočnim in svetlobnim efektom.

Svetleča lunica in zvezdica Cotoons Smoby z zvokom za najmlajše beli

Smoby Cotoons je komplet nočnih svetlobnih in melodičnih dekoracij za otroke – zvezdica za nad posteljico in svetleči mesec za dojenčke. Narejeni sta za najmlajše dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Zvezdica in lunica za otroke igrata prijetne melodije, ki bodo pritegnile dojenčkovo pozornost in jih dlje časa zabavali. Igrača za dojenčke, zvezdica za nad posteljico sveti in igra prijetno melodijo za majhne otroke, ki popestri vzdušje.

Zvezdica in lunica za dojenčke sta na pogled izredno prikupni. Zvezdica za otroke je bele barve z modrim držalom in modro zvezdico na koncu vrvice, s katerim se nastavi. Zvezdica za otroke je okrašena z barvito sličico črvička Chowing. Zvezdica za otroke se prižge z potegom na vrvico na spodnjem delu – samodejno se ugasne, ko celotna vrvica zleze nazaj. Pojoča zvezdica deluje na AA/LR6 baterije.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha