Komplet šolska magnetna tabla Smoby nastavljiva po višini in elektronska delavnica Black+Decker

Opis izdelka

Otroci se radi igrajo s kreativnimi igračami, s katerimi lahko ustvarjajo in pustijo svoji domišljiji prosto pot. Komplet šolske magnetne table Smoby z nastavljivo višino in živalce iz volne Pompons Ateliér znamke Janod je set ustvarjalnih igrač za otroke od 3. leta starosti dalje. Komplet igrač po ugodni ceni bo razveselil starše, ki bodo z nakupom izrazito prihranili, otroci pa se bodo veselili odlične zabave. Posamezne igrače v kompletu so lepo usklajene in tvorijo odličen dodatek za otroško sobo. Z igračami se lahko igra več otrok h krati, sorojenci in prijatelji.

Šolska tabla za igranje magnetna Smoby dvostranska, pregibna s predalčkom in 80 dodatki modra

Magnetna tabla francoskega podjetja Smoby je kvalitetna in moderna dvostranska tabla za otroke od 3. leta starosti z možnostjo nastavitve višine. Otroška magnetna tabla je izdelana iz kakovostne in trpežne plastike, ki je prijetna na dotik, izdelek pa je opremljen z različnimi certifikati trpežnosti in kakovosti. Na eno stran lahko na tablo pišete s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo, s čimer boste prihranili veliko papirnatih brisačk. Pod tablo je prostorna polička za shranjevanje pripomočkov, svinčnikov, kred in flomastrov, ki je praktična tudi iz tega vidika, da prah s kred ne bi padal na tla. Tabla za otroke raste skupaj z vašim otrokom. Nogice podstavka lahko po višini nastavite na 5 različnih položajev od 80 do 125 cm.

Otroška šolska tabla razpolaga s kar 80 dodatki, med katere sodijo magnetne črke, zanki, pisalo, barvne krede in gobica. Otroci si pri igri z magnetno tablo urijo in razvijajo domišljijo, predstavnost in lahko rišejo čudovite risbice. Konstrukcija table za otroke je kovinska in se lahko priročno in preprosto zloži na majhne dimenzije, zahvaljujoč čemur jo lahko namestite kamorkoli. Dimenzije izdelka merijo 63*63*125 cm.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec, ki stoji za dizajnom kvalitetnih otroških igrač z dolgoletno tradicijo. Igrače znamke Smoby se ponašajo s precizno zasnovo, visoko kakovostjo in izpolnjujejo stroge evropske  kriterije.

Delavnica Black+Decker Smoby elektronska z vrtalnikom, zložljivim avtomobilčkom in 95 dodatki

Delavnica Black + Decker Smoby je odlična elektronska igrača, primerna za otroke od 3. leta starosti. Vsebuje mnogo funkcij in dodatkov, ki zagotavljajo ure in ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre. Med 95 dodatki boste našli 7 orodji, kot so kladivo, izvijač, klešče, ključi in žaga, 20 vijakov, mehanski vrtalnik in avtomobilček za sestavljanje. Elektronska žaga bo delovala po pritisku na gumb, daje pa tudi druge delovne zvoke. Na delavnici za dečke boste našli več prostorov za shranjevanje in škatel za drobne vijake in drugo orodje za mojstre. Delovna miza stoji na 4 stabilnih nogah iz kakovostne plastike in ima gladko površino. K igrači lahko brezplačno naložite tudi zabavne aplikacije za Android in IOS. Deluje na CR2032 baterijo, ki je priložena kompletu.

Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti otrok. Uporaba orodja in sestavljanje avtomobilčka spodbuja tudi razvoj logičnega mišljenja in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo fantazijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočil ta čudoviti mojstrski set Smoby z originalnim dizajnom, narejenim predvsem za dečke.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost63*63*125 cm
Skupna višina80 - 125 cm
Dimenzije paketa60*11*72 cm
Nastavljiva višinaDa
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,45 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.