Komplet lesena klop Modulo Space zložljiva magnetna Smoby na krede in delovna montažna mizica Black&Decker z avtomobilčkom za sestavljanje

Opis izdelka

Komplet lesene klopi Modulo Space s tablo in delavnice Black&Decker z avtomobilčkom za sestavljanje je prav narejen za vse ustvarjalne otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Igrače Smoby pripomorejo k razvoju otrokovih komunikacijskih in jezikovnih spretnosti in tudi domišljije in predstavnosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj.

Klop za risanje in pisanje Modulo Space Desk Smoby magnetna/na kredo dvostranska z 80 dodatki

Klop za risanje in pisanje Modulo, francoskega proizvajalca Smoby je proizvedena iz masivnega bukovega lesa v kombinaciji s trdno in trpežno plastiko, zahvaljujoč čemur bo vašim otrokom zdržala leta in leta. Otroško klop lahko zložite v 5 sekundah brez uporabe orodja in tako ne bo zavzemala veliko prostora. Dečki in deklice od 3. leta starosti se bodo lahko igrali z bogatim setom 80 dodatkov, med katerimi se nahaja zbrisljiv flomaster, magnetne črke, številke in matematični znaki, krpica za brisanje table in 6 barvnih kred. Dvostranska tabla omogoča otrokom, da nanjo rišejo z obeh strani, z ene na magnetno belo tablo in z druge na klasično črno s kredo.

Pisalno desko lahko dvignete in na njo bosta hkrati  lahko risala in pisala kar dva otroka, z obeh strani. En otrok lahko sedi na klopi in riše risbico ali pa se igra slikarja, drugi pa se lahko igra učitelja, stoji pri tabli in daje svojim prijateljem matematične račune ali pa preverja njihovo znanje abecede. Pod navpično pisalno desko se nahaja velik predal, ki ga lahko napolnite s kredami, flomastri in magnetki. Površina za risanje je dvostranska in jo otroci lahko menjujejo po lastnih željah. Tablo lahko na stojalu položite tudi vodoravno, zahvaljujoč temu pa bodo otroci imeli na voljo več možnosti risanja, pisalne potrebščine pa bodo lahko odložili v predalček ob strani.

Delavnica Black+Decker Smoby elektronska z vrtalnikom, zložljivim avtomobilčkom in 95 dodatki

Delavnica Black+Decker, francoskega proizvajalca Smoby je izjemna elektronska igrača, primerna za dečke od 3. leta starosti. Vsebuje mnogo funkcij in dodatkov, ki zagotavljajo ure in ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre in iznajditelje. Med 95 dodatki najdete 7 vrst orodja, kot so kladivo, izvijač, klešče, ključi in žaga, 20 vijakov, vrtalnik in avtomobilček za sestavljanje. Elektronski vrtalnik bo deloval po pritisku na gumb, daje pa tudi druge delovne zvoke. Na delavnici za dečke boste našli več prostorov za shranjevanje in škatel za drobne vijake in drugo orodje za mojstre. 

Delovna miza stoji na 4 stabilnih nogah iz kakovostne plastike in ima gladko površino. K igrači lahko brezplačno naložite tudi zabavne aplikacije za Android in IOS. Deluje na 1 CR2032 baterijo, ki je priložena kompletu. Z igranjem z otroško delavnico si otroci razvijajo fino motoriko in svoje gibalne spretnosti. Uporaba orodja in sestavljanje avtomobilčka spodbuja tudi razvoj logičnega mišljenja in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo fantazijo in ustvarjalnost.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby proizvaja kakovostne in edinstvene igrače edinstvenega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost64*60*58 cm
Višina delovne površine58 cm
Dimenzije paketa67*12*58 cm
Višina sedeža27 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,43 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.