Komplet lesena klop Modulo Space z dvostransko tablo Smoby in sladoledarski voziček 100% Chef s hamburgerji

Opis izdelka

Komplet lesene klopi Modulo Space s tablo in sladoledarskega vozička s hamburgerji je originalen set igrač za ustvarjalne otroke od 3. leta starosti, ki radi odkrivajo nove reči. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Igrače Smoby pomagajo pri razvoju komunikacijskih in jezikovnih spretnosti otrok, z njihovo pomočjo se približujejo svetu odraslih. Set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu prihranili. Proizvajalca Smoby in Écoiffier v svojih igračah združujeta najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj.

Klop za risanje in pisanje Modulo Space Desk Smoby magnetna/na kredo dvostranska z 80 dodatki

Klop za risanje in pisanje Modulo, francoskega proizvajalca Smoby je proizvedena iz masivnega bukovega lesa v kombinaciji s trdno in trpežno plastiko, zahvaljujoč čemur bo vašim otrokom zdržala leta in leta. Otroško klop lahko zložite v 5 sekundah brez uporabe orodja in tako ne bo zavzemala veliko prostora. Dečki in deklice od 3. leta starosti se bodo lahko igrali z bogatim setom 80 dodatkov, med katerimi se nahaja zbrisljiv flomaster, magnetne črke, številke in matematični znaki, krpica za brisanje table in 6 barvnih kred. Dvostranska tabla omogoča otrokom, da nanjo rišejo z obeh strani, z ene na magnetno belo tablo in z druge na klasično črno s kredo.

Pisalno desko lahko dvignete in na njo bosta hkrati  lahko risala in pisala kar dva otroka, z obeh strani. En otrok lahko sedi na klopi in riše risbico ali pa se igra slikarja, drugi pa se lahko igra učitelja, stoji pri tabli in daje svojim prijateljem matematične račune ali pa preverja njihovo znanje abecede. Pod navpično pisalno desko se nahaja velik predal, ki ga lahko napolnite s kredami, flomastri in magnetki. Površina za risanje je dvostranska in jo otroci lahko menjujejo po lastnih željah. Tablo lahko na stojalu položite tudi vodoravno, zahvaljujoč temu pa bodo otroci imeli na voljo več možnosti risanja, pisalne potrebščine pa bodo lahko odložili v predalček ob strani.

Sladoledarski voziček 100% Chef Écoiffier s hamburgerji z 29 dodatki od 18 meseca

Rdeči voziček 100% Chef Écoiffier je čudovita igrača z zanimivimi detajli, primerna za otroke od 18. meseca starosti in je žive rdeče barve. Otroški voziček s sladoledom prihaja v kompletu z različnimi dodatki, skupaj jih je kar 29, mednje pa sodijo sladoledi v kornetih, majoneza in kečap, hamburgerji in pomfri. Voziček ima koleščka, tako da se otroci lahko z njim premikajo po hiši kot pravi prodajalci jedi ali pa kuharji na prostem. To je tudi čudovito darilo za vsakega malega iznajdljivca, ki rad pomaga mamici v kuhinji in se igra kuharico ali kuharja. Otroški voziček z jedmi ima realistično zasnovo, saj je brezčasna igrača, ki je izdelana iz trdnih in trpežnih materialov iz zdravju neškodljivih barv za maksimalno varnost med igrami.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby se ukvarja z izdelavo kakovostnih in edinstvenih igrač svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Écoiffier je proizvajalec kakovostnih igrač po razumni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost64*60*58 cm
Višina delovne površine58 cm
Dimenzije paketa67*12*58 cm
Višina sedeža27 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,43 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.