Komplet lesena klop Modulo Space zložljiva magnetna Smoby

na krede in Igriva kuharica Chef z recepti in modelčki

Doprava nad 39€ zdarma
Proizvajalec: Smoby Kategorija: Šolske klopi Koda izdelka: SM28112-4
125,99 €
79,99
Dodaj med priljubljene
Opis izdelka

Komplet lesene klopi Modulo Space s tablo in Igrive kuharice Chef z recepti in modelčki za peko bo razveselil vse otroke od 3. leta starosti, ki obožujejo ustvarjalne igrače. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Igrače Smoby pomagajo z razvojem komunikacijskih in jezikovnih spretnosti otrok in sodelujejo tudi pri razvoju predstavnosti in domišljije. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste pri nakupu prihranili. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj.

Lesena šolska klop Modulo Space Smoby dvostranska zložljiva s 60 dodatki

Otroška lesena tabla s klopjo Modulo Space Activity Smoby je izdelana iz masivnega lesa. Otroško klop lahko zložite in tako ne bo zavzemala veliko prostora. Šolska klop za otroke ima pod pisalno površino velik predal, ki ga lahko napolnite s kredami, flomastri in magnetki. Pisalno desko lahko dvignete in na njo bosta lahko risala in pisala kar dva otroka h krati z obeh strani. Na eno stran lahko pišete s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Površina za risanje je dvostranska zato imajo otroci več možnosti izbire. Na eno stran lahko pišete s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Na klop se lahko usedeta eden poleg drugega kar dva otroka. Klop je prostorna in ima veliko tablo, s katero se bodo vaši malčki izredno zabavali. Risanje in pisanje razvija otroško domišljijo in ustvarjalna dela otroka, željo po učenju in ustvarjanju.

Je čudovite svetle barve naravnega lesa v kombinaciji z lesketajočima rdečo in zeleno barvo ter majhnega rdečega zabojčka na eni strani, kamor lahko otroci pospravijo pisala in pisalne potrebščine. Primerna je za otroke od 3. leta starosti. Dimenzije otroške klopi merijo 64*60*58 cm. Otroška šolska klop je odličen pripomoček za otroke v predšolskem obdobju in zgodnjem šolskem obdobju, kjer lahko vadijo računanje ali pa rišejo. Klop vsebuje skupaj kar 60 dodatkov, med katere spadajo izobčene klasične magnetne črke abecede, številke od 0 do 9, različni znaki +, -, =, /, x, poševnica, flomaster, barvne krede in gobica. Sestavite jo lahko v 5 sekundah brez uporabe delovnega orodja.

Igriva kuharica Chef Smoby Medena hiška z recepti in modelčki za peko od 5 leta

Igriva kuharica Chef Smoby Hiška z medenjaki, z recepti in modelčki za peko je fantastičen ustvarjalni set za vse male sladkosnede, s katero si bodo kar sami spekli hišico iz medenjakov in to še iz pravih sestavin.  Igriva kuharica Hišica iz medenjakov je primerna za vse otroke od 5. leta starosti, ki radi pomagajo pri peki in okraševanju sladkih okraskov.  Pri izdelavi in okraševanju sladkih priboljškov, bodo mali slaščičarji in slaščičarke delali s pravimi sestavinami. Pri peki pa se ne bodo le zabavali, ampak bodo za dobro opravljeno delo prejeli še nagrado, to pa bo lastnoročno spečena in okrašena hišica iz medenjakov.

Ta ustvarjalni set za vse spretne in ustvarjalne otroke vsebuje kar 15 dodatkov, med katerimi se nahaja 8 modelčkov za peko, 4 stojala za postavljanje sten, 4-delni set za okraševanje in navodila za pripravo skupaj z receptom. Igriva kuharica za otroke Chef Smoby Hišica iz medenjakov je odlična in zabavna igrača, ki prihaja iz delavnice uglednega proizvajalca kakovostnih igrač za otroke Smoby. S pomočjo te igre in posnemanjem odraslih se bodo otroci seznanjali z izdelovanjem slaščičarskih sladkih poslastic. Pri igri se razvijata otroška fantazija in kreativnost, kot tudi drobna motorika rok.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby se ukvarja z izdelavo kakovostnih in edinstvenih igrač svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik.

Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost64*60*58 cm
Višina delovne površine58 cm
Dimenzije paketa67*12*58 cm
Višina sedeža27 cm
MagnetnoDa
EmbalažaDa
Teža6,43 kg
Barvačervená
Nabor izdelkovJa

Kontakt

Polja označena z * so obvezna
captcha
loader  Nalagam ocene …