Komplet kuhinja z zvoki Cherry Kitchen Green Smoby z živili v zaboju

Opis izdelka

Kuhinja z zvoki Cherry Kitchen Green in živila v zaboju, francoskega proizvajalca Smoby sestavljajo čudoviti set igrač za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Ta odličen set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo ob nakupu prihranili. Igrače znamk Smoby in Écoiffier se odlično dopolnjujejo, okrasile bodo vsako otroško sobico. Otroci se bodo igrali kuharje, si razvijali svoje kuharske spretnosti, se naučili uporabljati kuhinjske pripomočke in svojim prijateljem in sorojencem pripravili okusno kosilo. Zahvaljujoč tem igračam bodo pridobili zdravo samozavest in se približevali svetu odraslih.

Kuhinja z zvoki Cherry Kitchen Green Smoby z jedilno mizo in hladilnikom ter 25 dodatki

Elektronska kuhinja Cherry Kitchen Green, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo kuharske mojstre. Stilski francoski dizajn v zeleni barvi bo navdušil dečke in deklice. Zabavajo se lahko s kuhinjsko uro in podaljšanim pultom, ki bo otrokom služil kot jedilni kotiček. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je prijetna na dotik. Dostopna je z več strani, zato se bodo z njo hkrati lahko igrali tudi bratci, sestrice in prijatelji, njen zadnji del pa je okrašen s čudovito sličico s kuhinjskim motivom.

Kuhinja razpolaga s pečico za peko, hladilnikom, kavomatom z zamenljivimi kapsulami in štedilnikom, ki daje zvok ob pripravi hrane. Kuharji se pri kuhanju lahko zanesejo na set 25 dodatkov, med katerimi se nahajajo lonec s pokrovko, ponev, žličke, nožki, vilice, krožnički, kozarčki, skodelice, škatlica s testeninami, mleko, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka, razveselili pa se bodo tudi ribice in steaka. Kuhinja ponuja otrokom tudi dovolj prostora za shranjevanje dodatkov. Stabilna kuhinja stoji na trdnem podstavku, njene mere znašajo 67*32*96 cm, kjer skupna višina delovnega pulta meri 49 cm.

Živila za kuhinjice v zaboju 100% Chef Ecoiffier s 75 dodatki od 18 meseca

Živila za kuhinjice v zaboju 100% Chef je izjemni set dodatkov za kuhinjo, primeren za otroke od 18. meseca. Med 75 dodatki se nahajajo jogurti, rogljički, vaflji, sladoled, makroni, pomaranče, jagode, hruška, grozdje, breskev, gobe, toasti, doza za kečap, doza z vodo, hrenovke, različne vrste zelenjave, sardine, konzerve, pečen piščanec, solata in mnogo drugega. Skupaj z njimi se bodo dečki in deklice še raje igrali igre poklicev, zahvaljujoč temu dodatkom pa si bodo dopolnili zaloge v svojih kuhinjicah, restavracijah, trgovinicah in kavarnah. Z dodatki se bodo lahko igrali tudi samostojno, zahvaljujoč odličnemu zaboju pa bodo dodatke tudi pospravili in se tako naučili redoljubja. Posamezna plastična živila so izjemno realistična, njihove vesele barve pa spodbujajo razvoj domišljije in ustvarjalnosti.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost67*32*96 cm
Skupna višina96 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Skupna dolžina67 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,3 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.